WooCommerce

Beheer alle betaalmethoden in uw webshop via één plugin

Onze PCI-compliant checkout zorgt ervoor dat uw consumenten de betaalmethoden kunnen gebruiken waar zij de voorkeur aan geven. Onze uitgebreide betaalmix stelt u in staat om uw checkout aan te passen aan de behoeften van uw consumenten. Geheel geïntegreerd en ingesteld door middel van enkele eenvoudige handelingen.

Stel uw eigen betaalmix samen

Onze integratie wordt geleverd met de opties om alle betaalmethodes die uw consument maar kan wensen te gebruiken, zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Amex, Visa, Trustly, iDEAL, Apple Pay, Klarna en nog veel meer.

Aangepaste betaallinks

U kunt uw bestellingen automatisch bevestigen met een betaallink, welke direct in de bevestigingsmail verwerkt wordt. Automatisch gegenereerd om uw consument een naadloze betaalervaring te bieden en extra handmatig werk voor u weg te nemen.

Tokenization

Onze WooCommerce plugin is de allereerste WooCommerce integratie welke Tokenizatie aanbiedt in overeenstemming met de WooCommerce normen. Zo creëert u een naadloze betaalervaring voor uw consumenten en zorgt u voor optimale beveiliging gedurende het betaalproces.

Gebouwd met onze nieuwe PHP-SDK

Deze integratie is gebouwd met onze herschreven PHP-SDK, waardoor u verzekerd bent van een uitstekend functionerende integratie, welke de ervaring voor de gebruiker en u als merchant verbeterd. Het Object Oriented Design Pattern zorgt ervoor dat onze code altijd goed onderhouden wordt. 

Bied de checkout waar uw klant naar op zoek is. Eenvoudig geïntegreerd en ingesteld via een aantal simpele stappen. 

Qué especificaciones tiene el plugin Woocommerce

Aan de slag

Maak een test account aan en gebruik onze modulaire oplossingen om uw integratie op te bouwen.

Wij staan klaar om u te ondersteunen waar nodig. 

Documentatie

Verken onze uitgebreide documentatie, technische handleidingen en onze API reference.

Neem contact op

Heeft u hulp nodig met onze oplossingen, of wilt u juist de mogelijkheden bespreken?

Bel ons

Onze specialisten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00-17.00