Google Pay
Express Checkout

Activateer deze Express Checkout knop voor uw webshop vandaag nog. Eén contract – geen verborgen kosten. 

 

Wat is een Express Checkout?

Express Checkouts zijn alternatieve integraties voor bestaande betaalmethoden. Door middel van een gestijlde betaalknop op uw product- of checkoutpagina, creëren Express Checkouts een snelle, eenvoudigere betaalflow met al bekende gebruikersdata. 

Wanneer consumenten hun betaalmethoden in digital wallets opslaan, worden deze geverifieerd voor veiligheid (3DS) en versleuteld opgeslagen. Express Checkout gebruiken deze opgeslagen betaalmethoden door een biometrische verificatie (SCA) te vereisen. Hierna wordt de betaalmethode ingezet en kan de consument betalen zonder gegevens in te voeren of een account aan te maken. 

Belangrijkste voordelen: 

  • Boost uw conversie en slagingspercentage met frictieloze betalingen

  • Verbeter uw autorisatiegraad voor betalingen door opgeslagen tokens te gebruiken 

  • Win het vertrouwen van de grote Android klantengroep door hun favoriete betaalmethode aan te bieden 

  • Bied credit en debit betaalmethoden aan 

  • Verberg de knop automatisch voor niet-Android gebruikers 

Razendsnelle betalingen voor Android gebruikers 

Google Pay’s belangrijkste onderscheidende factor is dat klanten geen informatie hoeven in te vullen. Het enige wat zij moeten doen is de transactie authenticeren, waarna de rest automatisch ingevuld wordt via hun Google profiel. Deze uitstekende betaalflow is vooral goed om gastgebruikers op uw website te voorzien van een goede ervaring. Gastgebruikers hoeven alleen de Google Pay knop te gebruiken en zij kunnen al hun data in laten vullen alsof zij een account hebben in uw webshop.  

De Express Checkout knop kan op de product pagina toegevoegd worden onder producten of in de minicart aan de zijkant van het scherm, maar ook op de checkout pagina zelf.  

De knop kan zowel in het zwart als wit getoond worden, en ook de grootte is aanpasbaar.  

Vervul de wensen van het grote Android publiek

Kijkend naar het marktaandeel van Android (rond de 71%), is het aanbieden van een frictieloze betaalervaring aan Android gebruikers nooit een slecht idee. Met zo’n 3.6 miljard gebruikers wereldwijd is Android het grootste mobiele platform ter wereld.  

Google kapitaliseert op dit publiek door een zeer eenvoudig aanmeldproces te creëren. Als de gebruiker een Google account heeft (wat bijna iedereen heeft), kan de data in dit profiel gebruikt worden voor de Express Checkout. Belangrijke informatie zoals naam, adres en betaalmethoden worden veilig opgeslagen en toegepast, en de 3DS verificaties worden vereenvoudigd door de biometrische beveiliging.

Vereenvoudig het betaalproces voor uw klanten

Bent u nog geen MultiSafepay merchant?

Neem contact op met onze experts om de beste opties voor u te ontdekken.

Of bent u al MultiSafepay merchant?

Bekijk dan onze Docs pagina om meer te lezen over Express Checkouts.