Apple Pay
Express Checkout

Activateer deze Express Checkout knop voor uw webshop vandaag nog. Eén contract – geen verborgen kosten. 

 

Wat is een Express Checkout?

Express Checkouts zijn alternatieve integraties voor bestaande betaalmethoden. Door middel van een gestijlde betaalknop op uw product- of checkoutpagina, creëren Express Checkouts een snelle, eenvoudigere betaalflow met al bekende gebruikersdata. 

Wanneer consumenten hun betaalmethoden in digital wallets opslaan, worden deze geverifieerd voor veiligheid (3DS) en versleuteld opgeslagen. Express Checkout gebruiken deze opgeslagen betaalmethoden door een biometrische verificatie (SCA) te vereisen. Hierna wordt de betaalmethode ingezet en kan de consument betalen zonder gegevens in te voeren of een account aan te maken. 

Belangrijkste voordelen: 

  • Boost uw conversie en slagingspercentage met frictieloze betalingen 

  • Verbeter uw autorisatiegraad voor betalingen door opgeslagen tokens te gebruiken 

  • Win het vertrouwen van de grote Apple klantengroep door hun favoriete betaalmethode aan te bieden 

  • Bied credit en debit betaalmethoden 

  • Verberg de button automatisch voor niet-Apple gebruikers 

Frictieloze betalingen voor Apple toestellen

Wanneer de consument op de Apple Pay knop drukt krijgen zij een pop-up te zien, via deze pop-up kunnen ze automatisch al hun Apple gegevens invullen, waarna zij alleen nog de authenticatie moeten verrichten met biometrie (vingerafdruk of gezichtsscan). Na de authenticatie wordt het betaalproces doorgezet en afgerond.  

De knop kan getoond worden op de productpagina, maar ook in de checkout zelf. Qua stijl is er de mogelijkheid om de knop in het zwart en wit te tonen. 

Houd de Apple klant tevreden

Met het marktaandeel van Apple bent u waarschijnlijk al winstgevend als u alleen Apple klanten zou bedienen. In 2023 waren er maar liefst 1.5 miljard actieve iPhone gebruikers, en dat aantal groeit gestaag door. 

Gast-gebruikers

Apple Pay is vooral nuttig voor nieuwe klanten in uw webshop. Als klanten snel willen betalen, maar niet al hun gegevens in willen voeren, is Apple Pay de perfecte optie. Alle data die in het Apple profiel staat wordt ingevoerd, waardoor de klant even snel betaalt als iemand die wel een account heeft. U kunt vervolgens altijd nog de klant vragen een account aan te maken.

Vereenvoudig het betaalproces voor uw klanten

Bent u nog geen MultiSafepay merchant?

Neem contact op met onze experts om de beste opties voor u te ontdekken.

Of bent u al MultiSafepay merchant?

Bekijk dan onze Docs pagina om meer te lezen over Express Checkouts.