Trustly

Simpel en snel betalen voor uw online consumenten

Wat is Trustly?

Trustly biedt simpele, veilige en snelle betalingen en is een betaaloplossing die snel stijgt in populariteit. Vandaag de dag is het geduld van de consument erg kort, iedere stagnerende online ervaring die de consument ervaart kan leiden tot een transactie die wordt afgebroken. Daarom is een betaalmethode zoals Trustly een waardevolle toevoeging aan uw webshop. Trustly maakt het namelijk mogelijk voor online consumenten om zonder langdradige registraties een betaling te voldoen. Door middel van snelle verificaties en procedures stelt Trustly de behoeftes van de online consument zonder meer tevreden.

Maak uw checkout compleet met Trustly

Trustly is momenteel verkrijgbaar in 29 Europese landen en verwerkt maandelijk 1,7 miljoen transacties in landen zoals Spanje, Zweden, Finland, Italië, Poland, Denemarken en Estland. Daarnaast is Trustly ook zeer geliefd in Scandinavische landen en dat maakt het een perfecte manier is om Scandinavische klanten aan te trekken.

Daarnaast leiden de automatiseringen die Trustly toepast op het betaalproces tot lagere administratiekosten. Online consumenten betalen door de innovatieve technologie op een snelle, makkelijke en veilige manier vanuit hun eigen bankomgeving. Al deze kenmerken maken Trustly tot een perfecte uitbreiding van uw webshop.

De voordelen van Trustly:

  • Geen lange registratie procedures
  • Verzendingen op dezelfde dag
  • Snelle verbinding en automatisering van retourneringen
  • Met één klik uw balans aanvullen
  • Makkelijke integratie in uw webshop met MultiSafepay's gratis plugins
  • Trek nieuwe klanten aan met een groot bereik door héél Europa

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief