SOFORT Banking

Directe online betalingen voor uw webshop

SOFORT Banking

Verkoopt uw producten of services over de grens? Met SOFORT betalen uw online consumenten binnen hun vertrouwde bankomgeving, waar ze ook zijn. De stappen die de online consument maakt zijn vergelijkbaar met die van iDEAL. Momenteel is SOFORT banking mogelijk in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Italië en Spanje. SOFORT is daarom een top toevoeging aan uw webshop, wanneer u een buitenlands publiek wilt bereiken. Daarnaast ervaren uw online consumenten een verhoogd vertrouwen, omdat ze met SOFORT betalen via hun eigen bank.

SOFORT Banking logo

Geaccepteerd in 7 Europese landen

Directe overschrijving, makkelijk en snel betalen
  • Opgericht in 2005
  • 30,000 online winkels
  • 18 miljoen consumenten

Maak uw checkout compleet met SOFORT

SOFORT is een erg gemakkelijke en veilige betaalmethode. Het is niet nodig voor de online consument om extra account gegevens aan te maken en dit maakt het process extra snel. Het is daarnaast erg simpel om SOFORT toe te voegen aan uw webshop. Neem gerust een kijkje aan onze gratis plugins, waar uw webshop makkelijk op draait. Over 35.000 webshops werken al met SOFORT en er worden binnen deze betaalmethode 2 miljoen transacties per maand verwerkt. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat 20 miljoen consumenten binnen Europa een voorkeur voor SOFORT hebben als vertrouwde betaalmethode.

Voordelen van SOFORT met MultiSafepay:

  • Beschikbaar in 9 landen binnen Europa
  • Online consumenten betalen met hun eigen bank
  • Veiligheid gegarandeerd
  • Geen account informatie nodig

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief