Postepay

Snel en veilig online betalen voor uw webshop

Postepay

PostePay is een oplaadbare prepaid card service die co-branded is met VISA of MasterCard en wordt geleid door Poste Italiane in Italië. PostePay cards worden overal geaccepteerd waar VISA en MasterCard ondersteunt worden. Wanneer een online consument een betaling doet in uw webshop, wordt het bedrag direct van de kaart afgehouden. Daarnaast heeft uw online consument geen bank account nodig om een PostePay debit card te verkrijgen. De debit card behoort gekocht te worden en vervolgens online geregistreerd te worden. Wanneer dit voldaan is kan de online consument beginnen met het opwaarderen van de debit card. Door PostePay aan te bieden in uw webshop, krijgt u een groter bereik en bedient u de Italiaanse markt.

Italian online market

  • Lokale Italiaanse betaalmethode
  • Meer dan 15 miljoen uitgegeven kaarten

Maak uw checkout compleet met PostePay

De debit card kan opgeladen worden tot maximaal 2.500 euro per jaar en heeft een limiet van 999 euro per transactie. PostePay prepaid cards kunnen zowel in plastic als virtueel (e-PostePay prepaid card) verstrekt worden. Het integreren van de betaalmethode Postepay gaat gemakkelijk. Bij MultiSafepay kunt u na een korte verificatie de creditcard als betaalmethode aan uw webshop koppelen. Om zo goed mogelijk te bedienen kunt u gebruik maken van onze gratis e-commerce plug-ins die feilloos aansluiten op uw webshop.

Voordelen van PostePay met MultiSafepay:

  • Populaire betaalmethode in Italië
  • Passend voor alle webshops
  • Makkelijk te integreren in uw webshop
  • Account registratie is niet nodig

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief