MasterCard

makkelijke en snelle betalingsoplossingen voor uw webshop

Mastercard

Mastercard gebruikt al 50 jaar technologie en expertise om betalingen veiliger, makkelijker en slimmer te maken. Als snelste betalingsverwerker, bieden zij hun services aan consumenten, financiële instituties, retailers, autoriteiten en bedrijven aan in meer dan 210 landen. Wat begon als een kleine groep met bankmedewerkers, is nu een drijvende kracht in de betalingsindustrie. Mastercard heeft een innovatieve aanpak in de oplossingen die ze ontwikkelen en de services die ze aanbieden. Zo bieden zij een aantal producten aan die het mogelijk maken om te betalen via uw smart devices, waar u ook bent.

Wereldwijd bereik

  • Creditcards en debitcards
  • 200+ markten
  • 180+ valuta's

Maak uw checkout compleet met Mastercard

Mastercard is niet alleen erg veilig, maar ook makkelijk. De betaalmethode is wereldwijd erg populair. In het 4e kwartaal van 2018, met uitzondering van de VS, waren er 644 miljoen Mastercard credit cards in omloop. Met deze cijfers is het klaarblijkelijk dat u een immens breed publiek aantrekt wanneer u Mastercard toevoegt aan uw webshop. Twijfel daarom niet en biedt een snelle en makkelijke betaalmethode aan waarmee u veel potentiële online consumenten verkrijgt. Verder ontwikkeld Mastercard doorlopend nieuwe innovaties die uw webshop en klantrelatie versterken.

MultiSafepay ondersteunt creditcard transacties in meerdere valuta’s. De betaalpagina’s zijn meertalig opgezet zodat uw online consument in eigen taal kan afrekenen. Om de stijl van uw eigen webshop aan te houden kunt u gebruik maken van de betaalpagina styling tool waarmee u logo, kleur en lettertype geheel naar eigen smaak kan aanpassen.

Voordelen van Mastercard met MultiSafepay

  • Wereldwijd betalingen accepteren
  • Gegarandeerde veiligheid met 3D Secure
  • Snel en veilig betalen voor uw webshop
  • Makkelijke integratie met MultiSafepay plugins

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief