Dotpay

Verschillende betaalmethodes voor uw webshop

Dotpay

In Polen zijn er verschillende lokale banken. Dotpay is een Poolse betaaldienst aanbieder die deze lokale banken ondersteunt. Om de bankproducten gemakkelijk aan te bieden voor webshops heeft Dotpay de lokale betaalmethodes verzamelt en biedt dit als Payment Service Provider in totaal aan om geïmplementeerd te worden in uw webshop. Dotpay biedt u dus gemakkelijk het overgrote deel aan lokale betaalproducten van Polen aan. Door Dotpay toe te voegen aan uw webshop, maakt u het voor uw online consumenten mogelijk om met alle meest gebruikte Poolse betaalmethodes te betalen. Dat maakt de betaalmethode een must have voor uw webshop als u actief bent op de Poolse markt.

Lokale Poolse betaalmethoden, één aansluiting

  • Sinds 2001
  • Direct toegang tot de populairste Poolse lokale betaalmethoden
  • 26.2 million online shoppers

Maak uw checkout compleet met Dotpay

Dotpay is de meest veilige online betaalmethode van Polen. Dagelijks waarborgen zij gevoelige informatie en leven zij strikte regels na om de veiligheid van de online consument voorop te stellen. Betalingen die met Dotpay gedaan worden zijn niet omkeerbaar. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over chargeback of reversals. MultiSafepay heeft daarnaast gratis plugins ontwikkeld, om het toevoegen in uw webshop makkelijk en snel te laten verlopen. Zeer snel, kunt u beginnen met het dienen van Poolse online consumenten in uw webshop.

Voordelen van Dotpay met MultiSafepay:

  • Alle soorten betaaloplossingen uit Polen onder maar één API
  • Online betaalmethode toegewijd aan Poolse ecommerce
  • Makkelijke integratie door gratis plugins

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief