Direct Bank Transfer

Snelle en eenvoudige transacties, door Deutsche Bank en MultiSafepay

Wat is Direct Bank Transfer?

Direct Bank Transfer is de nieuwe oplossing voor banktransacties. Ontwikkeld door MultiSafepay en Deutsche Bank, gebaseerd op de PSD2 Open Bank API. Direct Bank Transfer is een innovatieve ecommerce oplossing die ervoor zorgt dat transacties tussen consumenten en webshops direct verwerkt worden.

Direct Bank Transfer en MultiSafepay

MultiSafepay en Deutsche Bank hebben samengewerkt om deze innovatieve, op PSD2 Open Bank API gebaseerde, betaalmethode aan te kunnen bieden. Direct Bank Transfer combineert veiligheid en automatisering voor een gesimplificeerd betaalproces, om uiteindelijk de gebruikerservaring te optimaliseren voor directe banktransacties.

Hoe werkt Direct Bank Transfer precies?

De consument autoriseert de betaling in zijn/haar vertrouwde betaalomgeving gedurende de checkout fase. De consument selecteert Direct Bank Transfer, om vervolgens zijn/haar tweestapsverificatie toe te passen en de betaling af te ronden. Simpel én snel.

Maak uw checkout proces compleet met Direct Bank Transfer

Geef uw consumenten de mogelijkheid om een banktransactie te autoriseren in hun vertrouwde bankomgeving door Direct Bank Transfer aan te bieden. Deze innovatieve oplossing verlaagt de kosten en het potentiële risico, om u vervolgens in staat te stellen om de betalingsopdrachten sneller af te wikkelen.

Voordelen van Direct Bank Transfer

  • Snellere verwerking
  • Conform PSD2 & SCA
  • Verminderd risico/kans op fraude
  • Algeheel eenvoudiger betalingsproces
  • Vertrouwde betaalomgeving voor consumenten
  • Voltooid in het checkout proces

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief