American Express

Verkoop internationaal meer in uw webshop

American Express

American Express is één van de populairste creditcard betalingen ter wereld en heeft ruim 55 miljoen kaarthouders. De betaalkaarten worden gewaardeerd door hun gebruikers vanwege het loyaliteitsprogramma, uitgebreide service en vele extra’s. Consumenten en bedrijven kunnen een American Express creditcard aanvragen en activeren via de eigen website van Amex. Als betaalprovider kan MultiSafepay de tegoeden vervolgens innen voor webshops. American Express biedt net als andere creditcards betaalgemak voor consumenten omdat er geen rekeningsaldo vereist is alvorens een betaling te voldoen. Ook zijn de bestellingen via American Express minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal via een aankoopverzekering. Klanten van KLM sparen automatisch voor punten via het Flying Blue loyaliteitsprogramma.

AMEX logo

Voor ondernemingen gericht op Noord-Amerika

  • Opgericht in 1850
  • 130 landen
  • 55 miljoen kaarthouders

Maak uw webshop compleet met American Express

Door gebruik te maken van Amex in uw webshop kunt u zich focussen op een grote internationale doelgroep. Amex-gebruikers zijn voor uw webshop ook interessante consumenten. Ze staan erom bekend een bovengemiddeld inkomen te hebben en spenderen gemiddeld 60% meer dan andere credit card gebruikers. Ook zijn het loyale gebruikers, die in vergelijking met andere consumenten 40% vaker opnieuw een aankoop doen uw webshop. Het integreren van de betaalmethode American Express gaat gemakkelijk. Bij MultiSafepay kunt u direct de betaalmethode aan uw webshop koppelen. Om u zo goed mogelijk te bedienen kunt u gebruik maken van onze gratis e-commerce plug-ins die feilloos aansluiten op uw webshop.

Voordelen van American Express met MultiSafepay:

  • Top 3 creditcard maatschappij wereldwijd, 25% van alle creditcard transacties in de Verenigde Staten
  • Populaire betaalkaart voor consumenten die bovengemiddeld veel besteden
  • Eenvoudig aan te sluiten vanuit één contract met MultiSafepay
  • Wereldwijd betalingen ontvangen met fraude-preventie door MultiSafepay
  • Klanten hebben een minimaal inkomen van 23.000 euro en geen negatieve registratie bij het BKR

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief