MultiSafepay verkozen tot een van de beste Payment Service Providers van 2016

MultiSafepay staat in de Emerce Top 100 van 2016 en behoort tot één van de beste Payment Service Providers van Nederland.

MultiSafepay is met 5 sterren als één van de beste Payment Service Providers van Nederland opgenomen in de Emerce Top 100 van 2016. Ruim 50.000 professionals uit de e-commerce branche hebben hun stem uitgebracht.

Aan stemmers is gevraagd om bedrijven te beoordelen op basis van kennis, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid, en flexibiliteit. Met vijf sterren is MultiSafepay één van de best scorende PSP's in de categorie Online Payment.

MultiSafepay heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van online betalingen en levert e-commerce solutions aan duizenden webwinkels in heel Europa. Het MultiSafepay platform geeft u toegang tot nationale- en internationale betaalmethoden zoals bijvoorbeeld iDEAL, Bancontact, SOFORT en VISA met één enkel contract. Daarnaast biedt MultiSafepay meerdere integratie-opties, waaronder in-house plugins, SDK en codewrappers, en de JSON API. Ook maakt u kosteloos gebruik van conversieverhogende tools zoals Second Chance. Met onze MultiSafepay Control-app in iOS en Android kunt u altijd en overal uw webwinkel beheren.

Wij willen graag onze partners en onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen in MultiSafepay en de ondersteuning.

 

Altijd de laatste nieuwtjes ontvangen?