Boost uw online verkopen met onze nieuwste betaalmethode: Monizze

Vandaag de dag is het cruciaal om in uw webshop een uitgebreide mix van betaalmethoden aan te bieden. In België is het aanbieden bovenwettelijke voordelen aan werknemers in de vorm van vouchers zeer populair. Monizze is één van de drie uitgevers van dit soort vouchers, en heeft dagelijks meer dan 700,000 gebruikers.

Monizze verhoogt de koopkracht van consumenten door eenvoudige digitale oplossingen aan werkgevers en werknemers aan te bieden. Met de toewijding van MultiSafepay aan het leveren van de beste lokale betaalervaring, was Monizze een must-have.

In dit artikel kijken wij hoe het toevoegen van Monizze als betaalmethode uw bedrijf kan helpen.

MultiSafepay & Monizze

MultiSafepay en Monizze hebben een vergelijkbaar doel – het leveren van de beste diensten en producten aan haar klanten. Het was dan ook geen verrassing dat de samenwerking tussen beide bedrijven vlot verliep. 

How Monizze will help your webshop

Monizze is een volledig digitaal bedrijf welke zich vooral richt op het verbeteren van de koopkracht d.m.v. van simpele, digitale oplossingen. Werkgevers kunnen via verschillende vouchers een simpel, efficiënt, maar vooral veilig proces creëren om bovenwettelijke bonussen te realiseren.
Monizze innoveert voortdurend geïntegreerde en eenvoudige oplossingen die goed aansluiten op de markt. Met meer dan 700,000 dagelijkse gebruikers, is het aanbieden van Monizze in uw webshop een uitstekende manier om nieuwe klanten aan te trekken (en uw omzet te verhogen). Daarnaast plaatst Monizze u op haar website, waardoor u consumenten een extra pad geeft om u te ontdekken. Monizze rekent verder geen extra activatie- of abonnementskosten. 

De Monizze Vouchers 

U kunt via MultiSafepay drie Monizze vouchers in uw webshop aanbieden: meal, eco and gift. 
Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

#1 Meal voucher: Alle food-gerelateerde producten. Denk hierbij aan restaurants, supermarkten en andere online shops die eten en drinken verkopen. 

#2 Eco voucher: Deze voucher wordt gebruikt voor allerlei eco-friendly producten en diensten. Zo kan de consument een duurzamere koelkast aanschaffen, maar ook een nieuwe (tweedehandse) fiets. De lijst wordt bijgehouden en jaarlijks geüpdatet op de website van de nationale arbeidsraad.

#3 Gift voucher: De naam geeft het al weg, maar deze vouchers worden gebruikt om cadeau’s te kopen (maar de cadeau’s mogen ook voor de consument zelf zijn). Zo kan er speelgoed gekocht worden, games, parfum, tablets, maar ook toegangstickets voor attractieparken of bioscopen. 

U bepaalt zelf welke vouchers u wilt accepteren. U kunt er één aanbieden, een combinatie van twee, of alle drie. U kiest de vouchers die bij uw bedrijf passen.

Optionele extra: Dealzz platform

Het Dealzz platform is een online, gesloten platform waar de meer dan 700,000 Monizze users hun vouchers kunnen uitgeven en profiteren van kortingen. Door aan bepaalde eisen te voldoen (zoals het bieden van een speciale korting) kunnen bedrijven een plaatsing krijgen op dit marketplace-achtige product. Voor bedrijven levert dit meer exposure op, waardoor ze kunnen rekenen op meer klanten en omzet. 

Hoe activeert u Monizze als betaalmethode? 

De activatie is eenvoudig en zo gebeurd. U kunt via de volgende stappen Monizze activeren:


Klaar om Monizze aan uw checkout toe te voegen?

Volg de bovenstaande stappen als u al MultiSafepay klant bent. Als u nog geen MultiSafepay klant bent – geen zorgen. Neem contact op met onze ecommerce experts en wij helpen u graag verder. 

Maak account aanNeem contact op

Altijd de laatste nieuwtjes ontvangen?