Maak kennis met het team - Sharon Jill Nanhekhan

"Voordat ik bij MultiSafepay kwam, werkte ik voor een groot acquirer-bureau. Na drie jaar daar gewerkt te hebben, begon ik het persoonlijke contact en de voordelen van een kleiner bedrijf te missen. Ik wilde me niet meer als vervangbaar onderdeel van een groot systeem voelen. Daarom ging ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden bij een kleinschalig bedrijf, wat meer aansloot op mijn wensen. Ik heb veel gesprekken gehad met recruiters bij verschillende bedrijven, maar alleen MultiSafepay voldeed aan mijn wensen - ik had meteen het gevoel dat we een goede match zouden zijn. Ik heb bewust gekozen voor MultiSafepay als bedrijf en niet alleen voor de baan."

"Een van de dingen die ik prettig vind aan werken bij MultiSafepay is de platte hiërarchie, waardoor je gehoord wordt en je jouw ideeën en gedachten makkelijk kunt delen. In tegenstelling tot mijn vorige baan heb ik dagelijks contact met andere teams en afdelingen. Ik vind het heerlijk om deel uit te maken van creatieve en productieve werkstromen en te zien dat mijn werk impact heeft. Ik denk dat mensen die ervaring hebben met werken op andere plekken weten dat dit niet vanzelfsprekend is."

De kracht van partnerschap

Zoals gezegd, begon Sharon aanvankelijk bij MultiSafepay in business development. Omdat ze zo genoot van de persoonlijke relatie en communicatie met onze merchants, groeide ze door naar de rol van accountmanager toen de mogelijkheid zich voordeed. Haar dagelijkse werk bestaat uit nauwe samenwerking met onze merchants, waarbij ze voor merchants in uiteenlopende situaties de juiste oplossing probeert te vinden. We vroegen haar waar ze het meest trots op is in haar tijd bij MultiSafepay: "Dat ik de kans heb gekregen om actief deel te nemen aan de opbouw van het accountmanagement team zoals we dat nu kennen," zegt ze zonder na te denken. "Voor mij is het geheim achter het succes van onze accountmanagement strategie volledige toewijding en een persoonlijke aanpak. Het gaat niet alleen om het verkopen van onze producten en het toevoegen van zoveel mogelijk merchants - het gaat om het opbouwen van emotionele banden. In veel bedrijven worden business development en account management gecombineerd in één afdeling. Bij MultiSafepay volgen we een andere strategie. Wij hebben twee dedicated teams; Deze aanpak stelt ons als accountmanagers in staat om ons volledig te richten op onze bestaande merchants en de partnerships die we met hen hebben opgebouwd. Onze klanten blijken erg blij met ons te zijn - en ik denk dat dat ook een van de redenen is dat we zijn uitgeroepen tot de top payment service provider in de Emerce 100

"De bedrijfscultuur bij MultiSafepay is één van de beste die ik ooit heb meegemaakt." 

Het enige negatieve aspect? Een wereldwijde pandemie die ons er tegenwoordig van weerhoudt om samen op kantoor te zijn. "Ik kan niet wachten om weer met mijn collega's op kantoor te zijn", zegt Sharon. "Natuurlijk was het geweldig om gratis lunches, massages en vrijdagse borrels samen te hebben voor COVID-19. Maar wat ik nog beter vind, is dat we zoveel plezier hebben terwijl we werken. Ik weet dat dat cheesy klinkt, maar het is waar! De bedrijfscultuur bij MultiSafepay is één van de beste die ik ooit heb meegemaakt; We hebben de perfecte balans tussen plezier hebben en ons werk gedaan krijgen."

“Wat me daarnaast opvalt aan het werken bij MultiSafepay is de inclusiviteit en diversiteit die we hebben in ons bedrijf. Het is geen geheim dat de betaalindustrie een industrie is waar de meerderheid uit mannen bestaat. Hier bij MultiSafepay zijn er mensen van veel verschillende culturen en veel vrouwen in ons team. Ik ben me ervan bewust dat dit een gevoelig onderwerp is - maar omdat ik zelf een vrouw van kleur ben, is het belangrijk voor mij om dit onderwerp te noemen. Ik heb mijn ervaringen in deze context opgedaan, en ik kan met zekerheid zeggen dat het bij MultiSafepay niet uitmaakt waar je vandaan komt, wie je bent en hoe je eruit ziet, zolang je je werk maar goed doet - en dat maakt het voor mij een geweldig bedrijf om bij te werken."


Klinkt MultiSafepay als een bedrijf voor jou?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus aarzel niet om te solliciteren.

 

Bekijk vacatures

Wil je MultiSafepay partner worden?

Meer info over alle voordelen vindt u op onze speciale webpagina.

 

Bezoek onze partner pagina

Altijd de laatste nieuwtjes ontvangen?