Ontmoet het team - Khadija Straatmijer

Werken bij MultiSafepay

Na haar studie Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, is Khadija naar Curaçao gegaan, waar ze stage heeft gelopen als marketeer. En gelukkig voor ons, besloot ze bij MultiSafepay te solliciteren nadat ze teruggekomen was in Nederland: "Na terugkomst in Amsterdam was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de functie bij MultiSafepay zag, was ik meteen geïnteresseerd omdat het iets totaal anders was dan wat ik eerder had gedaan - ik wist dus zeker dat dit een nieuwe spannende ervaring zou worden. Ik was niet bekend met de branche, maar toen ik eenmaal begon was het heel interessant om te zien hoe innovatief en dynamisch de fintech sector is. Wat me het meest opviel bij MultiSafepay, was hoe natuurlijk het voelde om in een team samen te werken - om hulp te vragen en geholpen te worden - vanaf het begin. Ik ben altijd al iemand geweest die graag anderen helpt en door hetzelfde te ervaren met mijn collega's voelde ik me direct thuis. Ik was enthousiast om meer te leren en wilde graag doorgroeien binnen MultiSafepay.

Vanuit mijn achtergrond in Communicatiewetenschappen en Marketing kwam ik bij Partner Management terecht - en ik vind het geweldig. Wat ik het leukst vind is de dagelijkse communicatie met onze merchants en partners. Ons doel is om relaties en connecties op te bouwen met onze partners. We werken echt met hen samen om gezamenlijk te groeien en samen te innoveren - en ik denk dat dat MultiSafepay onderscheidt van andere bedrijven."

De kracht van partnerschap

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor MultiSafepay - we zitten in een groeitraject, en steeds meer merchants, partners en teamleden sluiten zich bij ons aan. We kunnen gerust zeggen dat Khadija's geweldige werk als partnermanager een belangrijke drijfveer is in deze ontwikkeling. 

"Partner Management is erg gegroeid sinds ik ben begonnen, en ik ben er trots op dat ik daar een deel van mocht zijn. Ons doel was om alle processen in Partner Management voor onze partners en ons zo efficiënt mogelijk te maken. Om onze partners te ondersteunen hebben we een hele nieuwe teamstructuur en organisatie ontwikkeld. Het is een grote uitdaging geweest, en nu zijn we op een punt waar we kunnen zeggen dat we optimaal voorbereid zijn om onze partners en merchants te bieden wat ze nodig hebben, en dat is geweldig, toch? We luisteren echt naar onze partners en maken gebruik van hun feedback en ideeën om samen onze producten en oplossingen te ontwikkelen en te verbeteren. We zien onszelf als probleemoplossers en adviesgevers - en we weten dat we door samen te werken altijd de beste oplossingen voor elke partner kunnen vinden."

"We zijn allemaal sterke individuen, maar als team kunnen we zo veel meer creëren"

Wat is volgens haar nog meer het geheim achter niet alleen succesvol zijn als bedrijf, maar ook een geweldige werkplek voor werknemers? "Voor mij is de cultuur rondom het werken in teamverband die we hebben één van de dingen die ik het leukst vind aan werken bij MultiSafepay. We zijn allemaal sterke individuen, maar als team kunnen we zo veel meer creëren. Ik houd van de persoonlijke benadering en het gevoel dat MultiSafepay haar medewerkers vertrouwt - je krijgt de kans om jezelf te bewijzen. 

“Want door binnen het bedrijf te kunnen groeien, kon ik ook als persoon groeien. Als ik één ding mis, dan is het wel de sfeer op kantoor en het samenzijn met mijn collega's."

Voor ons is het belangrijk om te laten zien dat werken in een fintech bedrijf diverser en veelzijdiger is dan veel mensen misschien denken. Zoals Khadija zegt: "Nadat ik begon, was ik verrast dat fintech zoveel meer is dan tech en coderen. En de hele fintech-industrie groeit nog steeds zo hard. Nu de wereld steeds digitaler wordt en de handel steeds meer online plaatsvindt, is fintech niet meer weg te denken - het is echt een spannende sector om in te werken! Wat het nu is, kan binnen een jaar compleet anders zijn, en deel uitmaken van die beweging vind ik echt opwindend."


Klinkt MultiSafepay als een bedrijf voor jou?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus aarzel niet om te solliciteren.

 

Bekijk vacatures

Wil je MultiSafepay partner worden?

Meer info over alle voordelen vindt u op onze speciale webpagina.

 

Bezoek onze partner pagina

Altijd de laatste nieuwtjes ontvangen?