Meet the team - Andres Barreto

Hij vertelt ons:"De afgelopen zeven jaar heb ik vooral gewerkt in marketing- en projectmanagement bij nationale distributiebedrijven, waarbij ik me voornamelijk heb gericht op B2B- en B2C-commerce. Daarnaast runnen mijn vrouw en ik een klein familie ecommerce bedrijf genaamd Bisuroom.es, een online juwelen en accessoires winkel. Dankzij al deze ervaringen heb ik aardig wat kennis opgedaan wat betreft de ecommerce branche. Maar tegelijkertijd weet ik ook van de problemen die online winkels in Spanje hebben op het gebied van betalingen. Dus toen ik hoorde over MultiSafepay via Manuel Mesa, één van de Business Development Managers bij MultiSafepay, was ik geïntrigeerd door het idee om al mijn kennis en ervaring te vertalen in de juiste oplossingen. En dat is waar ik naar uitkeek: volledig ondergedompeld worden in dit aspect van het bedrijfsleven bij Multisafepay."

"Na lange tijd voornamelijk voor lokale bedrijven te hebben gewerkt, wilde ik mij persoonlijk ontwikkelen en de ervaring opdoen om in een internationaal bedrijf te werken. Het feit dat Multisafepay een bedrijf is dat al op de Europese markt aanwezig is, in combinatie met het groeiplan voor de Spaanse markt was dan ook een belangrijke factor die mij motiveerde om te solliciteren. Het is een solide bedrijf met waarden waarmee ik me kan identificeren, zoals een passie voor product, oplossingen van hoge kwaliteit, ambitie en een focus op teamwork en partnerships. En na mijn eerste paar maanden hier, weet ik zeker dat ik de juiste beslissing heb genomen."

Op afstand onboarden

Met de toenemende vraag naar ecommerce oplossingen, groeit Multisafepay als bedrijf en sluiten meer en meer merchants, partners en teamleden zich bij ons aan. Maar door de COVID-19 pandemie is thuiswerken de nieuwe norm geworden. De uitdaging voor ons was ook de nieuwe teamleden tijdens het onboarden de volledige MultiSafepay-ervaring bieden, ook al konden we niet samen op kantoor zijn. Dus we waren benieuwd - hoe heeft Andres de onboarding bij MultiSafepay ervaren? 

"Natuurlijk is het een extra uitdaging om in de huidige situatie aan een nieuwe baan te beginnen en ik wist niet echt wat ik kon verwachten," zegt hij. "Ik was echter aangenaam verrast door het introductieproces bij MultiSafepay - met name hoe open en benaderbaar het hele team was en hoeveel van de bedrijfscultuur ik kon ervaren, ook al werken de meeste medewerkers binnen vanuit huis. De introductieperiode van twee weken met specifieke opleidingsplannen heeft me geholpen om een grondige kennis van de sector op te doen, mijn werkzaamheden in kaart te brengen en mijn collega's te leren kennen - wat voor mij bijzonder belangrijk was. Al met al was de introductie bij MultiSafepay dus één van de beste die ik ooit heb meegemaakt - en op een manier die volgens mij ideaal is voor iedereen die aan een nieuwe baan begint."

"Wat mij het meest motiveert is de goede sfeer en de collega's die mij vergezellen op dit avontuur."

We vroegen ons ook af hoe het voor Andres was om de overstap naar de fintech-industrie te maken:"Ik ben hier echt gelukkig," zegt Andres. "Wat mij het meest bevalt is de mentaliteit om continu het allerbeste product neer te zetten - altijd streven naar uitmuntendheid in elk product voordat het in de handen van de klanten wordt gelegd, dat heb ik hier vanaf de eerste dag gemerkt. Voor mij is het van cruciaal belang dat ik rotsvast geloof in de kwaliteit van onze producten, want alleen op die manier kan ik ze zonder twijfel of aarzeling aanbevelen."

"Bovendien stel ik het erg op prijs dat ik de kans krijg om mijn ideeën en input te delen met het bedrijf en andere afdelingen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken - dat krijg je niet in elk bedrijf, en het is geweldig om het gevoel te hebben dat je echt een verschil kunt maken. Wat mij tot nu toe het meest heeft gemotiveerd, zijn de goede vibes en de collega's die zich bij mij op dit avontuur hebben aangesloten".

"Ik ben opgewonden voor wat komen gaat"

"Hoewel ik nog nieuw ben in de fintech-industrie, ben ik er nu al van overtuigd dat dit absoluut de juiste plek voor mij is. En ik denk dat werken bij een Payment Service Provider welke er voortdurend naar streeft om waarde toe te voegen voor merchants en partners, de juiste plaats is om te werken. Door de filosofie van MultiSafepay om zo nauw mogelijk samen te werken met onze merchants en partners, kan ik hen helpen om hun business op de best mogelijke manier te verbeteren. Het is heel speciaal voor mij omdat dit soort producten en oplossingen van hoge kwaliteit, welke vroeger alleen betaalbaar waren voor grote en gevestigde bedrijven, aan iedereen aan te kunnen bieden. Wij helpen bedrijven ongeacht hun grootte, en dat is geweldig, toch? Na mijn eerste maanden bij MultiSafepay kan ik alleen maar zeggen dat ik uitkijk naar wat komen gaat - Spaanse merchants en partners helpen lokaal en internationaal te groeien, en MultiSafepay helpen de leidende payment service provider in Spanje te worden."


Klinkt MultiSafepay als een bedrijf voor u?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus kom ons team versterken!

 

Ga naar de vacatures

Wilt u partner worden van MultiSafepay?

Meer informatie over alle voordelen vindt u op onze speciale website.

 

Naar de partnerpagina

Altijd de laatste nieuwtjes ontvangen?