Digital agencies en MultiSafepay

Een betaalpartner moet een product leveren dat effectief, betrouwbaar en gemakkelijk aan te passen is. Bij het ontwikkelen van onze integraties en oplossingen heeft ons in-house team van ontwikkelaars juist daarop gelet. Centraal voor ons staat het vereenvoudigen van uw werkwijze, en een stabiel, betrouwbaar, maar innovatief product leveren. Onze developers zijn constant bezig met het ontwikkelen en toevoegen van de laatste ecommerce features.

Waarom MultiSafepay?

Wij geloven in het aanbieden van meer dan alleen betalingen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan betaaloplossingen, waarmee wij bedrijfsprocessen stroomlijnen vanaf het moment dat de betaling binnenkomt, tot het moment dat deze wordt afgeletterd. Ons team van accountmanagers heeft al meer dan 18.000 bedrijven in heel Europa geholpen om hun groei te versnellen.

Gratis premium integraties voor >20 ecommerce platforms
Open API met premium wrappers, SDKs en PWA-ondersteuning 
Eenvoudige en snelle onboarding 
In-house development en support team
Breed aanbod aan premium third-party integraties (boekhouding, POS, abonnementen, Cashdesk, rapportages) 
Betrouwbare infrastructuur

Een betaalpartner die u helpt te groeien

Flexibiliteit is essentieel in het huidige ecommerce landschap. Nieuwe ontwikkelingen en spelers betreden en verlaten voortdurend de markt. Een effectieve integratie voor betalingen moet voor eindgebruikers eenvoudig te gebruiken, snel en veilig zijn, en voor de agencies moet het gemakkelijk zijn om mee te werken, betrouwbaar en modulair.

Bied alle betaalmethoden die uw affiliates nodig hebben

We hebben een breed assortiment aan internationale betaalmethoden, van de populaire, trending methoden zoals Apple Pay of Mastercard, tot betaalmethoden voor specifieke markten, zoals iDEAL of Bancontact. Bovendien zijn onze checkout-procedures volledig geoptimaliseerd voor naleving van SCA, zodat de checkout voor uw affiliates altijd op orde is. 

Gebruik onze slimme, gebruiksvriendelijke API

Onze API stelt u in staat om online betalingen voor uw affiliates te integreren zoals u dat wilt. De communicatie tussen uw interface en de onze is intuïtief en snel. Het is gemakkelijk te integreren en te bedienen, geeft u toegang tot een breed assortiment aan functies, en is volledig aanpasbaar aan uw behoeften.

Toegang tot uitgebreide documentatie

Onze documentatie geeft u een gedetailleerd inzicht in al onze producten, oplossingen en partnerintegraties. Of u nu meer informatie nodig hebt over een specifieke betaaloplossing, of hoe u een boekhoudkundige integratie opzet, u vindt altijd wat u moet weten.  

Profiteer van deskundige technical support

Onze developers hebben jaren ervaring met het creëren van geavanceerde betaalintegraties en -oplossingen, en daar zijn we trots op. Partners komen regelmatig naar ons toe met ingewikkelde uitdagingen, en we helpen hen graag om deze op te lossen. U kunt snel contact met ons opnemen via verschillende methoden, zoals Slack, Github of telefoon.

Werk en groei samen

Een proactieve samenwerking resulteert in een optimale uitkomst. Wij geloven dat de beste ideeën vaak voortkomen uit gecombineerde oplossingen, vanuit verschillende perspectieven. Onze accountmanagers zullen u proactief benaderen met relevante innovaties en advies op maat, op basis van onze inzichten. Door actief samen te werken, helpen we u uw relevantie te verbreden en uw bereikbare markt te vergroten. 

Klaar om samen te groeien?

Word partner

Neem contact op met onze ecommerce experts om te bespreken wat we specifiek voor u kunnen betekenen, of maak direct een account aan.

Persoonlijke benadering

Onze toegewijde account managers en support teams ondersteunen u waar mogelijk.

Zorgeloze betalingen

Als collecting payment service provider, beheren wij de gehele end-to-end flow van betalingen.

Uitstekende oplossingen

Door de ontwikkeling in-house te houden, staan wij altijd achter de kwaliteit van ons product.