Over ons

Op een missie om de perfecte checkout te bouwen

Producent van betaaloplossingen op maat, sinds 1999

MultiSafepay heeft Europa's meest gepersonaliseerde betalingsecosysteem voor kleine tot middelgrote bedrijven en marktplaatsen gepionierd. Meer dan 18.000 bedrijven hebben met de end-to-end toolkit van MultiSafepay hun bedrijf opgebouwd, hun structuur vereenvoudigd en zich kunnen richten op innovatie.

Wij richten ons op het leveren van eersteklas integraties door middel van onze moderne technologie. Onze merchants kunnen gebruik maken van een simpel, ecosysteem op maat om hun betalingen te accepteren en verwerken. Merchants kunnen gemakkelijk en snel hun bedrijfsprocessen voor klanten en leveranciers via één adres beheren, met waar nodig ondersteuning van onze in-house ontwikkelaars.

MultiSafepay ondersteunt meer dan 30 lokale en internationale betaalmethoden en is acquirer en processor voor de grote kaartsystemen. Onze eenvoudige maar krachtige open API en 30+ integraties geven merchants en verschillende platformen toegang tot het wereldwijde betaallandschap.
MultiSafepay stond aan de basis van de allereerste online verkoop voor Nederlandse webwinkels. Tot op de dag van vandaag blijft het onze missie om state-of-the-art technologie te bouwen en toegewijde klantenservice te bieden waardoor merchants hun online business eenvoudig en succesvol kunnen uitbreiden.

MultiSafepay: accepteer eenvoudig online betalingen

De MultiSafepay 
succesformule

We zijn op een missie om met onze krachtige, flexibele betaaloplossingen, en onze toegewijde klantenservice onze merchants te helpen slagen in hun online ondernemingen.

Om deze missie te laten slagen, maken we gebruik van:

'Our passion for product'

Door de allernieuwste technologieën te gebruiken helpen wij onze relaties succesvol te zijn

'Our talented people'

Onze interne passie en expertise stelt ons in staat de oplossingen te bouwen die de markt nodig heeft

'The power of partnership'

De beste resultaten worden samen bereikt. Wij groeien en werken samen met onze partners

'Our proactive approach to innovation and customer service'

Wij handelen snel en besluitvaardig, altijd in het beste belang van onze partners.

Wij hebben de controle over betalingen

Om onze merchants en partners de best mogelijke service te bieden, is het voor ons essentieel om volledige controle te hebben over de end-to-end flow. De enige manier om dit te garanderen is door onze status als acquirer en processor.

Als acquirer en processor voor de belangrijkste creditcardsystemen kunnen wij de betaalstroom directer en efficiënter beïnvloeden dan een payment service provider zonder deze status. Transacties via ons genieten van een hogere beschikbaarheid en veerkracht, een snellere verwerking en een hogere verrekensnelheid. In het geval van marktbrede downtime, kunnen wij ons sneller aanpassen en uw bedrijf weer op gang brengen.

Wij beheren onze eigen code

In de dynamische ecommerce markt worden voortdurend nieuwe functies en innovaties ontwikkeld die de manier waarop we online betalen veranderen.
Om bovenop deze ontwikkelingen te blijven zitten en het beste product te creëren, hebben we een volledig toegewijd team van in-house ontwikkelaars. Via deze developers zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe functies voor onze integraties en helpen we onze partners om de optimale betaalervaring voor hun klanten te creëren. 

Daarnaast houden we de kennis in-house om onze affiliates snel en efficient te ondersteunen.

Wij spreken uw taal

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid van een voornamelijk Nederlandse payment service provider, tot één die merchants door heel Europa helpt te slagen.
Voor specialisatie in één markt, maar ook voor een toolkit die goed toepasbaar is een verscheidenheid aan markten bent u bij ons aan het juiste adres.

Via onze gespecialiseerde lokale teams bent u altijd in staat om met iemand in uw eigen taal te spreken, die de gewoonten en voorkeuren van uw markt begrijpt.

We hebben momenteel kantoren in Nederland, Spanje en Duitsland.

Samen aan onze missie werken?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent