Over MultiSafepay

 

Payment Service Provider

E-commerce zit in ons DNA

Meer dan 15 jaar online expertise als payment service provider

MultiSafepay

Vanaf het begin van de Nederlandse e-commerce revolutie in 1999 verzorgde MultiSafepay, als een van de voornaamste pioniers, de betalingen voor de eerste online bedrijven. Een groep bevlogen IT-ers vormde de basis van waaruit onze MultiSafepay technologie is ontstaan. Eenvoud, transparantie en service zijn tot op de dag van vandaag de kernwaarden waarop MultiSafepay is gebouwd.

Gedreven door technologie

Met onze technologische innovaties en betaaloplossingen brengen wij smart payment services naar de e-commerce branche. Voortdurend streven wij naar het bieden van innovatieve en toonaangevende oplossingen van hoge kwaliteit. "Quality is not an act, it is a habit." Bij MultiSafepay zien we enkel uitdagingen en gaan we uit van mogelijkheden om onszelf continu te verbeteren.

Focus op partnerschap

Onze klanten zijn het primaire focuspunt van ons bedrijf. Zowel gevestigde bedrijven als beginnende webshops binnen Europa vertrouwen op onze technologie, waarbij veel start-ups uitgroeien tot succesvolle online ondernemingen. Wij geloven sterk in een partnerschap en investeren veel tijd in de relatie met onze klanten waarin wij u ontzorgen op het gebied van online betalingen.


 

MultiSafepay Executive Team

Olaf Geurs, CEO

Met meer dan 20 jaar expertise in de e-commerce branche staat Olaf Geurs aan het hoofd van MultiSafepay en zorgt ervoor dat ons betaalplatform voorzien is van de laatste innovaties op het gebied van online betalingen.

Robin Eijer, CFO

Als CFO begeleidt Robin Eijer Finance en Risk. Met meer dan 15 jaar ervaring in de financiële sector werd hij bestuurslid van MultiSafepay in 2012 en overziet hij de dagelijkse werkzaamheden.

 

 

Max Verduyn, COO

Als COO zorgt Max Verduyn voor het stroomlijnen van processen en het versterken van de positie van MultiSafepay op de e-commercemarkt. Voorheen heeft hij gewerkt als financieel en operationeel directeur bij innovatieve topbedrijven. 

Bart Sprietsma, CPO

Bart Sprietsma is hoofd van de afdeling Product Management en heeft 20 jaar ervaring in verschillende rollen binnen de e-commerce, waaronder IT-development en projectmanagement. Zorgeloos betalen

 

Collecterende betaaldienstverlener

MultiSafepay is een collecterende payment service provider. Dit houdt in dat wij de overeenkomsten, technische details en betalingen regelen voor elke betaalmethode. U kunt vandaag nog starten met online verkopen en uw betalingen beheren met uw eigen online management tool.

Uw betrouwbare partner

 

Geregistreerde betaaldienstverlener

Als geregistreerde payment service provider in Nederland staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Alle inkomende betalingen worden verwerkt door Stichting Derdengelden namens MultiSafepay Internet Payments.

MultiSafepay B.V. KvK: 34156361
BTW: NL8101.78.473.B.01

 

 

Het mooiste aan het ontwikkelen van smart payment technology is om online bedrijven te helpen uitgroeien tot succesvolle ondernemingen met gebruik van simpele, maar effectieve tools.

 

Olaf Geurs, CEO Multisafepay