MultiSafepay is the top Payment Services Provider 2021 as named by Emerce 100! Read more

Over MultiSafepay

Payment Service Provider

MultiSafepay

Vanaf het begin van de Nederlandse e-commerce revolutie in 1999 verzorgde MultiSafepay, als een van de voornaamste pioniers, de betalingen voor de eerste online bedrijven. Een groep bevlogen IT-ers vormde de basis van waaruit onze MultiSafepay technologie is ontstaan. Eenvoud, transparantie en service zijn tot op de dag van vandaag de kernwaarden waarop MultiSafepay is gebouwd.

Gedreven door technologie

Met onze technologische innovaties en betaaloplossingen brengen wij smart payment services naar de e-commerce branche. Voortdurend streven wij naar het bieden van innovatieve en toonaangevende oplossingen van hoge kwaliteit. "Quality is not an act, it is a habit." Bij MultiSafepay zien we enkel uitdagingen en gaan we uit van mogelijkheden om onszelf continu te verbeteren.

Focus op partnerschap

Onze klanten zijn het primaire focuspunt van ons bedrijf. Zowel gevestigde bedrijven als beginnende webshops binnen Europa vertrouwen op onze technologie, waarbij veel start-ups uitgroeien tot succesvolle online ondernemingen. Wij geloven sterk in een partnerschap en investeren veel tijd in de relatie met onze klanten waarin wij u ontzorgen op het gebied van online betalingen.


 

Het mooiste aan het ontwikkelen van smart payment technology is om online bedrijven te helpen uitgroeien tot succesvolle ondernemingen met gebruik van simpele, maar effectieve tools.

 

Olaf Geurs, CEO Multisafepay

Zorgeloos betalen

 

Collecterende betaaldienstverlener

MultiSafepay is een collecterende payment service provider. Dit houdt in dat wij de overeenkomsten, technische details en betalingen regelen voor elke betaalmethode. U kunt vandaag nog starten met online verkopen en uw betalingen beheren met uw eigen online management tool.

Uw betrouwbare partner

 

Geregistreerde betaaldienstverlener

Als geregistreerde payment service provider in Nederland staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Alle inkomende betalingen worden verwerkt door Stichting Derdengelden namens MultiSafepay Internet Payments.

MultiSafepay B.V. KvK: 34156361
BTW: NL8101.78.473.B.01