Geavanceerde betalingen

Laat uw bedrijf groeien met onze betalingsoplossingen

Verfijn uw betaalinfrastructuur

Bepaalde situaties vragen om oplossingen op maat. Onze uitgebreide ervaring in ecommerce heeft ons geleerd dat een veelzijdige toolkit met betaaloplossingen essentieel is om succesvol te zijn. 

Via ons aanbod krijgt u toegang tot uitstekende all-round betaalfuncties zoals tokenization, maar ook situatie-afhankelijke functies zoals nul-autorisatie of MDES. 

Tokenization

Met MultiSafepay kunt u terugkerende betalingen verwerken door gebruik te maken van tokenization, een proces dat de afgelopen jaren enorm in populariteit is toegenomen in het online betaallandschap. Zet de gevoelige betaalgegevens van uw klanten om in een niet-gevoelig token: een volledig willekeurig numerieke code. De betaalgegevens worden door MultiSafepay opgeslagen en beschermd volgens de hoogste PCI DSS-normen. 

Tokenization creëert een extra beveiligingslaag en stelt bedrijven in staat om een snelle checkout procedure te creëren door het token te onthouden. Het token kan vervolgens gebruikt worden voor verschillende betaal doeleinden: 

‘Customer initiated transactions’
Betaalgegevens van klanten worden opgeslagen als token, bij hun volgende bezoek aan uw website kunnen zij het token selecteren in de checkout. Wanneer zij gevraagd worden een betaalmethode te kiezen, worden de gegevens vervolgens automatisch ingevuld. Dit creëert een snel en eenvoudig checkout proces voor terugkerende klanten. 

Terugkerende betalingen
Terugkerende betalingen die u in gang zet (merchant-initiated transacties) maken ook gebruik van tokens. Als de klant toestemming heeft gegeven, kunt u het token gebruiken om maandelijkse kosten in rekening te brengen of abonnementen te beheren. Als een klant bijvoorbeeld een saldo heeft dat moet worden opgewaardeerd wanneer het onder een bepaald bedrag komt, kunt u de betaalmethode welke aan het token gekoppeld is hiervoor automatisch gebruiken. 

Manual capture en gedeeltelijke verzending

Wilt u uw bestelling in meerdere delen verzenden, of een dienst pas in rekening brengen wanneer er gebruik van wordt gemaakt in plaats van wanneer deze is besteld?

Om uw betalingen optimaal te beheren is flexibiliteit essentieel. Onze manual capture oplossing stelt u in staat om te beslissen wanneer en hoeveel u de klant wilt factureren. 
De kosten verschijnen pas op de factuur of het afschrift van de klant als u de betaling handmatig vastlegt, wat het vertrouwen in uw winkel vergroot en mogelijke terugboekingen vermindert. 

Het MultiSafepay dashboard stelt u in staat om gedeeltelijk verzonden orders en de bijbehorende betalingen eenvoudig met elkaar te matchen. Zo houdt u een duidelijk overzicht van uw betalingen en hun actuele status.

  • Meer controle 
  • Vergroot het vertrouwen van uw klanten
  • Verminder het aantal chargebacks
Nul-autorisatie

Verifieer eenvoudig de creditcardgegevens van een klant vóór hun eerste betaling met een 0 EUR transactie. Maak vervolgens een token aan voor snelle terugkerende betalingen of abonnementen.


Maak het aanmelden voor abonnementen gemakkelijk.

MDES

Beheer eenvoudig mobiele betalingen

Maak simpele, veilige digitale betaalervaringen mogelijk via MDES, de MasterCard Digital Enablement Service. 

Aan de slag

Maak een test account aan en gebruik onze modulaire oplossingen om uw integratie op te bouwen.

Wij staan klaar om u te ondersteunen waar nodig. 

Documentatie

Verken onze uitgebreide documentatie, technische handleidingen en onze API reference.

Neem contact op

Heeft u hulp nodig met onze oplossingen, of wilt u juist de mogelijkheden bespreken?

Bel ons

Onze specialisten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00-17.00