Shopware 6

Krijg toegang tot een breed aanbod aan betaalmethoden en features met onze integratie. 

Creëer de betaalervaring waar uw consument naar op zoek is

Shopware is een platform dat bekend staat als een uiterst flexibel platform, waarmee u uw webshop kunt vormgeven naar uw wensen. Als aanvulling op zo'n veelzijdig platform hebben we een betaalplugin gemaakt die u voorziet van een net zo aanpasbare omgeving.

Stel uw eigen betaalmix samen

Onze integratie wordt geleverd met de opties om alle betaalmethodes die uw consument maar kan wensen te gebruiken, zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Amex, Visa, Bancontact, iDEAL, Apple Pay, Klarna en nog veel meer.

80% Code coverage

Onze integratie hanteert 80% code dekking. Door dit niveau van automatisch testen te garanderen krijgt u sneller toegang tot nieuwe functies, biedt u een stabiele gebruikerservaring aan de eindgebruiker aan en kunt u genieten van een product met een uitstekende algemene kwaliteit.

Innovatieve functies

Onze integratie is gevuld met verschillende belangrijke functies. Wij bieden u de mogelijkheid om ofwel volledig of gedeeltelijk terugbetalen orders rechtstreeks vanuit uw backend en gebruik Tokenization voor verschillende betaalmethoden.

Verbeter uw checkout

Onze payment components stellen u in staat om een selectie van betaalmethoden direct in uw checkout te integreren. Zo kunt u een versneld en eenvoudig checkout proces aan uw klanten aanbieden. De payment fields in uw checkout zijn volledig te stylen om bij de rest van uw website te horen.

Na een zorgvuldige afweging van onze opties voor onze nieuwe webshop, hebben we gekozen voor Shopware 6. We zijn tot nu toe zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid en robuustheid van het platform.

Deltastar

Shopware integratie door Multisafepay

De nieuwe API-first benadering die is gekozen bij de ontwikkeling van dit product geeft veel vrijheid. Dit zorgt ervoor dat u Shopware 6.1 kunt koppelen aan elk verkoopkanaal en elk custom storefront. Headless e-commerce in zijn mooiste vorm. Shopware heeft ook API-versioning als standaard geïntegreerd, waardoor incompatibele API veranderingen tot het verleden behoren.
Bovendien geeft de Rule Builder u de flexibiliteit om de software met gemak aan te passen aan uw individuele business model!
  • Hoge codedekking met geautomatiseerde tests om een zorgeloze productieomgeving te garanderen
  • Betaallogo's worden getoond tijdens betaalmethode selectie, waardoor herkenning en vertrouwen toeneemt
  • iDEAL bank selectie direct in de checkout, waardoor een extra pagina tijdens het afrekenen niet meer nodig is!
  • U kunt nu direct vanuit Shopware verzenden en de orderstatus terug synchroniseren naar MultiSafepay

  Aan de slag

  Maak een test account aan en gebruik onze modulaire oplossingen om uw integratie op te bouwen.

  Wij staan klaar om u te ondersteunen waar nodig. 

  Documentatie

  Verken onze uitgebreide documentatie, technische handleidingen en onze API reference.

  Neem contact op

  Heeft u hulp nodig met onze oplossingen, of wilt u juist de mogelijkheden bespreken?

  Bel ons

  Onze specialisten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00-17.00