PrestaShop 1.7

Vereenvoudig uw checkout en verbeter uw webshop met onze PrestaShop 1.7 integratie

De meest complete betaalintegratie op de markt

De nieuwste, meest populaire betaalmethoden

Om de concurrentie voor te blijven is het essentieel om trends te kunnen volgen, en zelf te zetten.

Krijg toegang to allernieuwste betaalmethoden op de markt, zoals Apple en Google Pay, en zorg ervoor dat uw klant hun favoriete betaalmethode kan gebruiken.

Expert developers in-house

Om onszelf ervan te verzekeren dat onze betaalintegratie aan de hoogste kwaliteit voldoet, ontwikkelen wij onze integratie volledig in-house.

Onze PrestaShop integratie wordt beheerd door een toegewijde expert. Door de developers in-house te houden, in plaats van alleen het support team, kunnen wij uw (technische) vragen gemakkelijk en snel beantwoorden. 

Boost uw checkout conversie

Checkout conversie optimalisatie

De checkout is één van de meest belangrijke onderdelen van uw webshop. U wilt er daarom zeker van zijn dat u features en innovaties kunt gebruiken die de betaalervaring voor uw klant stroomlijnen, en vereenvoudigen. 

Second Chance
Onze Second Chance emails stellen u in staat om de aandacht van klanten terug te winnen, wanneer zij uw website verlaten hebben. Zo krijgt u een extra mogelijkheid om ze te overtuigen een aankoop te doen. Onze volledig aanpasbare emails vragen uw klanten om terug te keren naar uw website, met hun afgebroken winkelmandje volledig intact. 

Tokenization
Bied eenvoudige en veilige herhaalaankopen door tokenization. Het process van tokenization versleutelt gevoelige betaalgegevens als een niet-gevoelig token. Hierna kan het token gebruikt worden voor snelle herhaalaankoper. Zo creëert u een veilig en snel ecosysteem voor uw terugkerende betalingen.

Met PrestaShop willen wij het leven van onze merchants makkelijker maken. Wij begrijpen dat de meerderheid van de merchants niet veel tijd kwijt wil zijn aan het configureren van betalingen. Via onze checkout oplossingen, verzorgen wij alles omtrent uw betalingen, waardoor u zich kunt richten op andere onderdelen van uw business. 

Optimaliseer uw workflow

Eenvoudig verzenden en refunden

U wilt zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het beheren van uw orders, en een best-case scenario voor uw ordermanagement is één dashboard voor al uw benodigdheden. 

Via onze PrestaShop integratie krijgt u toegang tot alle belangrijke acties omtrent uw orders vanuit uw backend. 
 

Verzenden
Als de betaling verwerkt is en u uw order wilt verzenden, kunt u gemakkelijk de status van uw order aanpassen en de order verzenden. Zo bespaart u tijd met het beheren en verbetert u uw workflow door direct te verzenden vanuit uw backend. 

Refunds
Het refunden van een order is uiteraard niet uw favoriete tijdsbesteding. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat dit proces zo gemakkelijk en snel mogelijk uit te voeren is voor u. Het refund-proces is dan ook volledig geïntegreerd in onze integratie. 

Aan de slag

Maak een test account aan en gebruik onze modulaire oplossingen om uw integratie op te bouwen.

Wij staan klaar om u te ondersteunen waar nodig. 

Documentatie

Verken onze uitgebreide documentatie, technische handleidingen en onze API reference.

Neem contact op

Heeft u hulp nodig met onze oplossingen, of wilt u juist de mogelijkheden bespreken?

Bel ons

Onze specialisten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00-17.00