PayPal
Express Checkout

Activateer deze Express Checkout knop voor uw webshop vandaag nog. Eén contract – geen verborgen kosten. 

 

Wat is een Express Checkout?

Express Checkouts zijn alternatieve integraties voor bestaande betaalmethoden. Door middel van een gestijlde betaalknop op uw product- of checkoutpagina, creëren Express Checkouts een snelle, eenvoudigere betaalflow met al bekende gebruikersdata. 

Wanneer consumenten hun betaalmethoden in digital wallets opslaan, worden deze geverifieerd voor veiligheid (3DS) en versleuteld opgeslagen. Express Checkout gebruiken deze opgeslagen betaalmethoden door een biometrische verificatie (SCA) te vereisen. Hierna wordt de betaalmethode ingezet en kan de consument betalen zonder gegevens in te voeren of een account aan te maken. 

Belangrijkste voordelen: 

  • Boost uw conversie en slagingspercentage met frictieloze betalingen 

  • Verbeter uw autorisatiegraad voor betalingen door opgeslagen tokens te gebruiken 

  • Win het vertrouwen van de grote PayPal klantengroep door hun favoriete betaalmethode aan te bieden 

  • Bied credit, debit en Buy Now, Pay Later betaalmethoden aan 

Razendsnelle PayPal betalingen – voor bestaande en nieuwe klanten 

PayPal Checkout, voorheen bekend als PayPal Express Checkout, is een Express Checkout knop voor webshops. Zoals met alle Express Checkouts, wordt in de betaalflow gebruik gemaakt van de persoonlijke en betaalgegevens die opgeslagen staan in de wallet. De betaalknop kan aangeboden worden op zowel de productpagina als de checkout. 

Klanten krijgen een gele PayPal knop te zien waarmee zij direct de PayPal flow kunnen starten. Deze uitstekende betaalflow is vooral nuttig voor gastgebruikers, aangezien deze bij hun eerste aankoop in uw winkel net zo’n snelle betaalflow hebben als iemand met een opgeslagen account.  

De juiste betaalmethode voor uw doelgroep

PayPal heeft wereldwijd maar liefst 223 miljoen gebruikers. Als PayPal populair is in uw markt, is het aanbieden van de Express Checkout een cruciale manier om uw verkopen te verhogen.  

PayPal biedt een variatie aan betaalmethoden binnen haar wallet, van Direct Debit, tot creditcards en zelfs Buy Now, Pay Later in sommige markten.

Vereenvoudig het betaalproces voor uw klanten

Bent u nog geen MultiSafepay merchant?

Neem contact op met onze experts om de beste opties voor u te ontdekken.

Of bent u al MultiSafepay merchant?

Bekijk dan onze Docs pagina om meer te lezen over Express Checkouts.