Embedded
checkouts

Creëer de betaalervaring die bij uw bedrijf past

Bij het inrichten van een volledig geoptimaliseerde betaalervaring voor uw klanten komt heel wat kijken. Het correct inschatten van de voorkeuren van uw klanten, uw checkout erop afstemmen en zorgen voor een frictieloze checkout flow zijn essentieel om te zorgen voor een goede checkoutconversie

Dat is precies waar wij u bij MultiSafepay mee helpen. Onze checkout components helpen u een snelle, gebruiksvriendelijke betaalervaring te creëren. 

Een complete checkout oplossing

Een embedded oplossing integreert het betaalproces volledig in uw checkout, waardoor klanten op uw website blijven en de conversie stijgt. Wij versleutelen de geleverde betaalgegevens volledig via PCI DSS normen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om gevoelige data. 
U kunt genieten van een slimme, dynamische checkoutoplossing, welke uw klanten een frictieloze betaalervaring biedt. 

Volledig in stijl

U kunt de Payment Component geheel in uw eigen huisstijl aanpassen. Zo vergroot u het vertrouwen van uw klanten, en met de herkenning van uw huisstijl biedt u een naadloze ervaring in uw checkout. 

Verhoog uw conversie

Houd uw klanten gefocused en neem potentiële verwarring weg door een externe redirect. U houdt de klanten gedurende het betaalproces op uw website, waardoor zij een snellere, betrouwbare checkout hebben. 

Optimaliseer de betaalstroom

Wij detecteren het land van uw klanten en tonen hen automatisch de meest populaire lokale betaalmethoden. Met de meest populaire betaalmethode bovenaan zorgt u voor veel klanten voor een snellere afrekenprocedure. 

Beveiligde gegevens

Wij valideren direct alle betalingsgegevens van klanten en slaan deze op. Dat betekent dat u nooit gevoelige gegevens hoeft te verwerken. Onze betaalcomponenten zijn volledig PCI DSS-gecertificeerd.

Gemakkelijk upgraden

Geef eenvoudig nieuwe betaalmethoden weer in de Payment Components.
Er zijn geen upgrades of uitgebreide handelingen van uw kant nodig.

Minder onderhoud

Wij werken de Payment Components regelmatig bij en voegen nieuwe functies toe. 
U focust op uw bedrijf, wij zorgen voor de betalingen.

Klaar om uw checkout
te verbeteren?

Maak meteen een account aan, of neem contact op met onze betalingsexperts om te ontdekken wat het beste werkt voor u.

Op zoek naar wat anders? 

Hosted betaalpagina

Voor een checkout oplossing die supersnel en eenvoudig te integreren is, kunt u een kijkje nemen op onze volledig geoptimaliseerde betaalpagina's.

Meer informatie

API

Bouw uw eigen checkout en gebruik vervolgens onze API om betalingen te verwerken.

Meer informatie