Maestro

vertrouwde betaalmethode voor uw webshop

Maestro

Maestro is een betaalkaart, aangeleverd door MasterCard die door heel Europa geaccepteerd wordt. Maar wist u ook dat u Maestro kunt aanbieden als betaalmethode in uw webshop? Met Maestro kunnen uw online consumenten betalen met hun eigen pas. Betalingen zijn hierdoor altijd gegarandeerd, omdat transacties direct worden overgemaakt vanaf de rekening van de consument. Bankpasjes met het Maestro logo worden gedistribueerd over 100 verschillende landen; en bij een groot aantal van deze betaalkaarten is het mogelijk om online te betalen. De Belgische online consument maakt bijvoorbeeld vaak gebruik van deze betaalmethode. Het toevoegen van Maestro aan uw betaalpagina verhoogt de conversie en het bereik van uw webshop.

Debet betalingen in heel Europa

  • Opgericht in 1992
  • 12 miljoen winkels
  • 250 miljoen consumenten

Maak uw checkout compleet met Maestro

Het integreren van Maestro in uw webshop gaat gemakkelijk. Bij MultiSafepay kunt u direct de betaalmethode aan uw webshop koppelen. Om u zo goed mogelijk te bedienen kunt u gebruik maken van onze gratis e-commerce plug-ins die feilloos aansluiten op uw webshop. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 6000 webshops wereldwijd Maestro aanbieden. Daarnaast is het aanbieden Maestro in uw webshop een fantastische kans om online consumenten te werven vanuit alle hoeken van de wereld. De betaalmethode is razend bekend en Maestro volgt een sterke veiligheidsprotocol waardoor een veilige betaalomgeving gegarandeerd wordt.

Voordelen van Maestro met MultiSafepay:

  • Betrouwbare transacties
  • Simpele betalingen
  • Veiligheid gegarandeerd
  • Wereldwijd bereik

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief