E-Invoicing

De meest klantvriendelijke betaaloplossing voor uw webshop

E-Invoicing voor uw webshop

U kunt E-Invoicing gemakkelijk integreren en geheel naar eigen inzicht inrichten in MultiSafepay Control. Zo regelt u zelf het risicobeheer, het plan voor het betaalproces en het contact met uw klanten. Met name voor zakelijke klanten is E-invoicing de meest klantgerichte betaaloplossing. Achteraf Betalen is de meest klantvriendelijke betaaloplossing voor uw webshop. Er zijn veel achteraf betaaloplossingen beschikbaar, echter heeft u als webwinkelier vaak geen controle over het betaalproces en het contact met uw klant. Heeft u liever zelf de volledige controle over het achteraf betaalproces in uw webshop en het contact met uw klant? Dan is E-Invoicing van MultiSafepay voor u de juiste keuze.

Maak uw webshop compleet met E-invoicing

U maakt zelf een ‘tijdlijn’ in MultiSafepay Control. U kiest zelf wanneer en met welke communicatiemethoden (brief, e-mail en/of SMS) u met uw klant communiceert. Dit alles in uw look & feel en met uw eigen teksten en inhoud. Uw klant selecteert deze betaaloptie in de checkout en ontvangt automatisch een betaalverzoek als de tijdlijn begint. Is er na het eerste betaalverzoek nog niet betaald? Dan wordt de volgende stap automatisch in gang gezet.

E-invoicing advantages with MultiSafepay:

  • eenvoudig te integreren
  • alles in uw look & feel en met uw eigen teksten en inhoud
  • maak zelf een ‘tijdlijn’ in MultiSafepay Control

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief