Belfius

De grootste bank in België die zich enkel richt op de lokale markt

Belfius: direct meer verkopen in België

Met Belfius bereikt u een grote groep Belgische online shoppers. Bent u actief op de Belgische markt of heeft u plannen om de Belgische markt te betreden met uw webshop? Dan is Belfius een perfecte toevoeging in uw check-out. Wilt u nóg meer Belgische consumenten bereiken? Breid dan verder uit met bijvoorbeeld Bancontact, KBC en ING Home'Pay! Zo heeft u enorm bereik in België bij zowel Vlaamse als Wallonische shoppers. Vraag ook één van onze accountmanagers om vrijblijvend advies over hoe u optimaal presteert op de Belgische markt met uw webshop

Belfius: hoe het werkt voor de consument

Voor de consument lijkt Belfius veel op bijvoorbeeld het Nederlandse iDEAL. Wanneer uw klant kiest voor betalen via Belfius in uw webshop, wordt hij/zij doorverwezen naar de eigen bankomgeving om de betaling te voldoen. De betaling wordt direct verwerkt in uw webshop, waardoor u dus snel kunt overgaan tot levering van de bestelde producten. Daarnaast zijn betalingen gegarandeerd, wat betekent dat ze niet kunnen worden teruggedraaid door de consument. 

Voordelen van Belfius

  • asdfasd asd fa
  • adsfasdfa
  • asdfasdf

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief