Alipay

China's meest gebruikte onafhankelijke betaalmethode

Alipay voor uw webshop

De Chinese betaalmethode is beschikbaar voor alle klanten van MultiSafepay en verovert in rap tempo Europese webshops.. De betaalmethode wordt voornamelijk gebruikt door Chinese consumenten met een Chinese bankkaart en heeft voor Europse retailers die de Chinese markt willen betredeneen grote meerwaarde. Het aantal gebruikers die Alipay gebruikt om regelmatig mee af te rekenen telt namelijk 520 miljoen actieve gebruiker. Chinese consumenten en bedrijven geven steeds meer geld uit in het buitenland. De ruim 300.000 Chinese toeristen die Nederland ieder jaar aandoen kopen tegenwoordig ook graag buiten eigen landgrenzen. Echter vindt de buitenlandse consument het wel belangrijk dat de webshop betrouwbaar is. Door af te rekenen met Alipay, een betaalmethode die als betrouwbaar bekend staat, trekt de consument vaak over de streep. Daarnaast wonen en studeren steeds meer Chinezen in Nederland en Europa, hetgeen een nieuwe doelgroep vormt.

Sell more with Alipay

  • 100 miljoen dagelijkse transacties
  • meest gebruikte externe online betalingsdienstaanbieder in China
  • 520 miljoen actieve gebruikers

Voeg Alipay toe aan uw webshop

Andere soort gelijke betaalmethoden:

Maak uw checkout compleet met Alipay

Voor het betalen met Alipay dient de consument klant te worden en een account aan te maken bij Alipay. Aan dit account koppelt uw klant gemakkelijk zijn of haar bankrekening of credit card. Deze online wallet is vergelijkbaar met Paypal. Op onze betaalpagina’s selecteert uw consument de betaalmethode Alipay. De consument kan vervolgens met zijn smartphone de QR code scannen met de Alipay app. U ontvangt van MultiSafepay live updates in de MultiSafepay Control panel. Nadat de betaling is afgerond kunt u de bestelling van de consument direct verwerken. Deze betaalmethode is een gegarandeerde betaalmethode, dus als webshop heeft u de zekerheid dat u de tegoeden ontvangt.

Voordelen van Alipay met MultiSafepay:

  • Directe betaalmethode; gegarandeerd uw tegoeden
  • Eenvoudig te integeregn via gratis plugins MultiSafepay
  • Veilig met zeer geavanceerde encryptie technologie
  • 520 miljoen actieven gebruikers
  • Beschikbaar in 80.000 retail winkels wereldwijd
  • Alipay Wallet koppelt diverse betaalmethoden aan één consumentenaccount

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief