Acquirer & processor

voor Visa, Mastercard en Bancontact

De nodige kennis & capaciteit

Minder derde partijen – meer invloed

Een volledig gelicenseerde acquirer en processor heeft meer controle over de end-to-end betaalstroom. Vanaf het moment van betaling tot aan de verwerking in uw boekhouding, u wilt dat uw betaalpartner zoveel mogelijk controle kan uitoefenen. Door onze directe verbinding met de kaart uitgevers kunnen wij transacties volledig binnen onze eigen infrastructuur verwerken – zonder overbodige derde partijen. 

Maar wat zijn de voordelen voor u?

Meer controle

Voor een ijzersterk betaalnetwerk zijn twee ingrediënten van belang. 

Het begint allemaal bij de eigen infrastructuur. Door ervoor te zorgen dat deze robuust en betrouwbaar is, met voldoende backup opties, is de basis goed.  
Daarna moeten de stoorzenders eruit: de onnodige derde partijen. 

Het resultaat is een betaalnetwerk dat volledig van klant tot kaartuitgever in handen is van één payment service provider. Zo weet u zeker dat u geen onnodige kosten heeft en er altijd snel geschakeld kan worden.  

U kunt onze recente prestaties hier bekijken.

Meer geaccepteerde betalingen

De kennis en data waarmee een acquirer en processor zoals MultiSafepay werkt uit zich in uw conversie. 

De controle over het end-to-end betaalproces laat ons per transactie haarfijne aanpassingen maken in de authenticatie- en autorisatieprocessen. Zo kan er voor ieder scenario een optimaal transactiepad uitgestippeld worden. 

Bij enkele merchants van ons heeft dit zich geuit in drastische verbeteringen - tot wel 20% verhoging in conversie op kaartbetalingen. 

Bekijk hier enkele voorbeelden

Meer accurate fraudescans

In de 25 jaar dat wij betalingen verwerken hebben wij een reputatie opgebouwd als een veilige, low-risk betaalprovider. 

Door met machine-learning de transacties op ons platform te analyseren hebben wij een goed model opgebouwd om het risico van transacties in te schatten. Zo wordt de fijne lijn tussen omzet en veiligheid voortdurend opgezocht.  

Het resultaat is één van de veiligste, best converterende platformen op de markt.  

Lees hier meer info over onze analyses

Netwerk uptime 

Meer uptime = meer omzet

U kunt eindeloos maatregelen nemen tegen storingen, maar storingen zijn helaas nooit volledig uit te sluiten – dat is nou eenmaal hoe online business werkt. 

Maar, wat u wel uit kunt sluiten is het onvermogen om te reageren. Wij hebben onze infrastructuur zo gebouwd dat wij de volledige controle hebben, en in het geval van een storing kunnen wij dus snel schakelen tussen onze data centers.  

Zo zorgen wij ervoor dat mocht er iets gebeuren, u met een gerust hart verder kunt, wetende dat wij u z.s.m. weer up-and-running krijgen.  

Omzet optimalisatie

Haal meer uit uw bestaande verkeer

Het optimaal benutten van uw bestaande betaalverkeer kan ingewikkeld zijn. De end-to-end betaalstroom wordt door veel factoren beïnvloedt en de communicatie tussen een acquirer zoals MultiSafepay en de card issuer speelt een cruciale rol in dit proces.  

Ons toegewijde acquiring team is non-stop bezig met het A/B testen binnen deze communicatie, zodat het resultaat voor u een beter converterend platform is.  

Zo kunt u zonder invloed van uw kant genieten van een voortdurend ontwikkelend platform met stijgende conversies. 

Acceptatie- en autorisatiegraad

Minder partijen houdt in dat er minder fees betaald moeten worden. Maar in plaats van de focus te leggen op de kosten per betaling, is het beter om te kijken naar het gehele betaalproces. Het betalen van een cent meer of minder per transactie kan grote verschillen maken met de juiste volumes, maar het echte verschil wordt gemaakt in de acceptatiegraad.  

Als u een PSP gebruikt waar de acceptatiegraad nou eenmaal percentages hoger ligt, wordt de besparing van een cent per transactie al snel ongedaan gemaakt door het aantal transacties dat afgewezen zou worden via een minder efficiënte partij.  

Terwijl wij de fees zo laag mogelijk houden (welke onder de scherpste op de markt vallen), snappen wij dat door de slagingskans van transacties zo hoog mogelijk te houden en meer uit uw bestaande verkeer te halen, wij het meeste geld verdienen voor onze merchants – dus dat is precies waar wij de focus op leggen. 

Omzet bescherming

Jaren ervaring en kennis tot uw beschikking

Het afkeuren van niet frauduleuze transacties en het goedkeuren van fraudeurs is funest voor de winstgevendheid van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de altijd verplaatsende balans tussen risico en conversie voortdurend opgezocht moet worden.

Ons platform heeft een ingebouwde fraudedetectie check waarbij voortdurend gezocht wordt naar de grenzen van wat mogelijk is. Door datapunten vanuit heel Europa in onze calculaties mee te nemen, wordt ons model doorontwikkeld om betalingen zo veilig mogelijk, maar niet te veilig te verwerken. 

Erkend fraudeniveau

Ons fraudeniveau behoort tot de laagste in het PSP-segment, wat te danken is aan onze mogelijkheid om op transactieniveau risico afwegingen uit te voeren. Wij kunnen de transactie analyseren en o.b.v. de uitslag het pad kiezen wat de meeste kans van slagen heeft. Door de jaren heen heeft dit geleid tot uitstekende risico scores en conversieratios. 

Liever zelf meebeslissen?

De features die wij net noemen worden zonder uw inbreng volledig geregeld. Maar stel uw bedrijf heeft de capaciteit om hier zelf in te duiken, is dit uiteraard mogelijk. Als u de behoefte heeft om nog meer controle over uw infrastructuur te verkrijgen, kunt u met onze Sentinel oplossing precies dit doen. 

Met Sentinel kunnen uw fraude en risk teams klanten op een black- of whitelist zetten, maar ook 3DS regels en exempties aanpassen. 

Ontdek alle Sentinel toepassingen

Op zoek naar de volgende stap voor uw infrastructuur?

Wij helpen u graag verder 

Wij weten zeker dat de conversie via ons platform hoger zal zijn.  
Zullen we het testen? 

Neem contact op