E-invoicing

Achteraf betalen in eigen beheer

Achteraf Betalen is de meest klantvriendelijke betaaloplossing voor uw webshop. Er zijn veel achteraf betaaloplossingen beschikbaar, echter heeft u als webwinkelier vaak geen controle over het betaalproces en het contact met uw klant. Heeft u liever zelf de volledige controle over het achteraf betaalproces in uw webshop en het contact met uw klant? Dan is E-Invoicing van MultiSafepay voor u de juiste keuze.

Flexibel uw facturen opvolgen

U kunt E-Invoicing gemakkelijk integreren en geheel naar eigen inzicht inrichten in MultiSafepay Control. Zo regelt u zelf het risicobeheer, de tijdspan van het betaalproces en het contact met uw klanten. Met name voor zakelijke klanten is E-invoicing de meest klantgerichte betaaloplossing.

Hoe werkt het?

U maakt zelf een ‘tijdlijn’ in MultiSafepay Control. U kiest zelf wanneer en met welke communicatiemethoden (brief, e-mail en/of SMS) u met uw klant communiceert. Dit alles in uw look & feel en met uw eigen teksten en inhoud.

Uw klant selecteert deze betaaloptie in de checkout en ontvangt automatisch een betaalverzoek als de tijdlijn begint. Is er na het eerste betaalverzoek nog niet betaald? Dan wordt de volgende stap automatisch in gang gezet.

Kies zelf hoe en wanneer u uw klant benadert.

 

Vraag een gratis offerte of meer informatie vandaag aan.

 

Wilt u een gratis offerte, op maat?

Ons team staat klaar om u te assisteren.
Bel ons op +31(0)20-8500500 of

Contacteer Sales