MultiSafepay breidt integratie-opties uit met Shopify

MultiSafepay, één van de beste PSP’s van Nederland, werkt sinds dit voorjaar samen met Shopify. Shopify is het toonaangevende cloud-based, multi-channel commerce platform speciaal ontwikkeld voor MKB’s. Het integratie-proces van Shopify met het MultiSafepay betaalplatform is snel gemakkelijk te realiseren, waardoor Shopify-klanten snel online betalingen kunnen verwerken.

Het MultiSafepay betaalplatform is reeds gekoppeld aan een aantal Shopify webwinkels. MultiSafepay biedt een uitgebreid pakket aan betaalmethoden voor webshops, waaronder iDEAL, Giropay, SOFORT Banking, American Express en DotPay. MultiSafepay is tevens acquirer van de populaire Belgische betaalmethode Bancontact.

MultiSafepay Partner Manager Kelly Pauw: “MultiSafepay biedt meerdere betaalmethoden, conversieverhogende tools, fraude preventie, en support met één enkel contract. De snelle groei van Shopify en haar e-commerce oplossingen sluiten perfect aan bij onze diensten. Met Shopify als uw complete e-commerce platform en MultiSafepay als compleet betaalplatform kunnen nieuwe online ondernemers en start-ups eenvoudig een toegankelijk multi-channel platform maken.”

Shopify wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 243.000 bedrijven in ongeveer 150 landen. “We zijn altijd op zoek naar manieren om onze merchants te helpen hun onderneming efficiënter te maken en de koppeling met MultiSafepay zorgt ervoor dat zij snel kunnen beginnen met het ontvangen van betalingen”, aldus Andrew Paliga, Product Manager bij Shopify.

Vragen over het gebruik van MultiSafepay in uw Shopify webwinkel? Neem contact met ons op.

Altijd de laatste nieuwtjes ontvangen?