Meet the Team - Nine van Troostwijk

Maak kennis met Nine, één van onze Business Developers hier bij MultiSafepay. Zij is in september 2019 bij ons komen werken om potentiële merchants kennis te laten maken met onze producten en diensten. Daarnaast biedt ze ook ondersteuning en begeleiding aan nieuwe merchants tijdens hun eerste maanden. In dit artikel vertelt Nine over haar reis, haar dagelijkse taken en hoe werken bij MultiSafepay de manier waarop zij zelf nu online winkelt heeft veranderd.

Werken bij MultiSafepay

Op de vraag hoe ze bij MultiSafepay terecht is gekomen, vertelt ze dat de combinatie van het opbouwen van klantrelaties en commerciële verkoop haar heeft aangetrokken: "Tijdens mijn studie Bedrijfskunde hier in Amsterdam werkte ik als hostess bij het Porsche Centrum in Leusden. Dat is op zich natuurlijk iets heel anders dan mijn huidige functie, maar door een aantal jaren in deze omgeving te werken, ben ik in de commerciële verkoop terecht gekomen. Ik vond het intrigerend om te zien hoe gemotiveerd de verkoopmedewerkers waren als ze een auto verkochten - die drive wilde ik ook! Het werken met bestaande en potentiële klanten en het opbouwen van relaties bleek echt iets voor mij te zijn - en inspireerde me uiteindelijk om me te oriënteren op sales en de rol die ik nu heb. Daarna besloot ik bij Multisafepay aan de slag te gaan, en ik ben blij dat het zo gelopen is."

"Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit een verscheidenheid aan taken; ik laat potentiële klanten kennismaken met alles wat MultiSafepay te bieden heeft, adviseer ze, ondersteun ze tijdens de onboarding en zorg ervoor dat ze direct en zonder complicaties kunnen starten met het verwerken van betalingen. Ik zie mijn functie als 'de spin in het web', waarmee ik bedoel dat ik de verbindende factor ben tussen potentiële klanten en verschillende interne afdelingen. Op deze manier slaag ik erin de klant te ontzorgen, zodat hij zich volledig kan richten op wat voor hem het belangrijkst is - het bereiken van zijn doelen en het laten groeien van zijn bedrijf. Wat ik echter het leukst vind aan mijn rol hier zijn de leuke contacten, leuke en inspirerende praatjes die ik dagelijks heb, maar ook het bereiken van resultaten door het opbouwen van goede relaties."

"MultiSafepay heeft mij op verschillende manieren laten groeien - als persoon, mijn kennis, mijn vaardigheden"

Een deel van onze filosofie hier bij MultiSafepay is om écht te luisteren naar wat de klant wil en nodig heeft in plaats van alleen maar te verkopen om het verkopen. Daarom is een soepele interne samenwerking tussen afdelingen en teams voor ons van groot belang. Nine vertelt dat dit iets was wat haar vanaf het begin is bijgebleven: "Hoe kun je goede en duurzame relaties met je klanten creëren als je binnen je bedrijf niet hetzelfde hebt? Daarom vind ik de focus van MultiSafepay op teamwork en korte communicatielijnen zo prettig. Ook al werken we op verschillende afdelingen, met z'n allen vormen we toch een groot team. Ook het feit dat het heel internationaal is - ik heb collega's van over de hele wereld - vind ik erg prettig. En uiteindelijk heeft MultiSafepay mij in meerdere opzichten echt doen groeien - als persoon, mijn kennis, mijn vaardigheden. Het heeft ook de manier veranderd waarop ik online winkel. Anders dan voorheen herken ik nu onbetrouwbare webshops, het platform waar een webshop op gebouwd is, en analyseer ik altijd de checkout tijdens het plaatsen van een bestelling om te kijken of er iets is waar MultiSafepay het verschil kan maken en hoe we onze diensten en processen nog meer kunnen verbeteren."

"Een vrouw zijn in fintech rocks"

Omdat MultiSafepay groeit als bedrijf, zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons te vergezellen op onze reis. Daarom vertellen we mensen - vooral vrouwen - altijd graag dat fintech diverser en veelzijdiger is dan ze misschien denken. Zoals Nine ons vertelt:

"Als ik heel eerlijk ben, was het in het begin een beetje intimiderend om bij een fintech-bedrijf te beginnen zonder enige ervaring met ecommerce en online betalingen - maar des te meer ben ik geïntrigeerd door hoeveel ik kon leren en nog steeds leer. MultiSafepay heeft me alles van nul tot honderd procent geleerd. Eén van de seniors nam me vanaf het eerste moment onder zijn vleugels en leidde me op tot een echte payment expert - En dat geeft de teamspirit binnen MultiSafepay goed weer. Ik ben misschien een van de enige vrouwen in het salesteam, maar dat geeft me niet het gevoel dat ik anders ben - Het geeft me het gevoel dat ik het verschil kan maken, en dat vrouw zijn in fintech rocks"


Klinkt dat als muziek in de oren?

 

Spreekt de MultiSafepay cultuur u wel aan?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus aarzel niet om te solliciteren

 

Bekijk vacatures

Wilt u partner worden van MultiSafepay?

Meer info over alle voordelen vindt u op onze partner pagina

 

Bezoek partner pagina

Altijd de laatste nieuwtjes ontvangen?