Bancontact

Belgisch favoriet voor uw webshop

Bancontact

Bancontact (voorheen Bancontact/ Mr Cash) is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. Als populaire betaalmethode is Bancontact zeer gepast voor elke ondernemer die haar producten en/ of services aanbiedt in België. De betaalapplicatie Bancontact wordt standaard aangemaakt wanneer een consument een betaalrekening bij een Belgische bank opent. Daardoor kan uw Belgische klant kan met gebruik van Bancontact direct online afrekenen via zijn vertrouwde bankomgeving. De Belgische marktleider van de online betalingen geeft ook de mogelijkheid aan zijn klanten om de betaling gemakkelijk te verwerken met een QR code. Via de Bancontact-app kan de betaling makkelijk voldaan worden via een smartphone of tablet.

Bancontact: snel en veilig betalen

#1 betaalmethode van België

  • Opgericht in 1979
  • Jaarlijks 1 miljard transacties
  • 8 miljoen consumenten

Maak uw checkout compleet met Bancontact

Het betalen met Bancontact is door uw klant zo gebeurd. Na het invoeren van de kaartgegevens (kaartnummer en vervaldatum) krijgt uw klant het verzoek de betaling goed te keuren in hun eigen bankomgeving. Na deze stappen is de betaling afgerond en kunt u als ondernemer de bestelling verwerken. Uw transacties worden direct, zonder tussenkomst van technische derden verwerkt. Dit zorgt voor een snellere verwerking en een zeer betrouwbaar platform. De Belgische marktleider van online betalingen maakt het ook mogelijk voor online consumenten om te betalen door middel van een QR code. Op deze manier kan de betaling makkelijk verwerkt worden via een smartphone of tablet met de Bancontact app.

Voordelen van Bancontact met MultiSafepay:

  • 100% gegarandeerde betalingen
  • Betalen via de Bancontact App
  • Snel en veilig betalingen verwerken
  • Vertrouwde betaalmethode bij Belgische online consumenten

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief