ING Homepay

Direct klaar om de Belgische markt te veroveren

ING Home'Pay

ING Home'Pay is één van de grootste banken van België. Bent u met uw webshop actief in België? Dan is ING Home'Pay een waardevolle toevoeging voor uw check-out. Klanten die kiezen voor ING Home'Pay in uw webshop worden direct geleidt naar een beveiligde bankomgeving waarna zij veilig kunnen afrekenen in een vertrouwde online omgeving. Wilt u met uw webshop de Belgische markt betreden of uw bereik vergroten? Met de diensten van MultiSafepay heeft u dit zo geregeld. Naast ING Home'Pay kunt u ook andere Belgische betaalmethoden kiezen, denk aan Bancontact, KBC/CBC en Belfius. Met dit complete aanbod bereikt u een enorme groep Belgische online shoppers. Zo bent u direct klaar om de Belgische markt te veroveren.

Meer weten? Vraag nu vrijblijvend ING Home'Pay aan

Wilt u ING Home'Pay direct aanvragen of meer informatie ontvangen? Via de knop dient u direct een offerte in, zonder verplichtingen. Bent u al klant van MultiSafepay? Vraag gerust uw persoonlijke accountmanager om meer informatie of tarieven op maat. 

Direct ING Homepay aanvragen

Veilig online betalingen verwerken met ING Home'Pay

Online betalen met ING Home'Pay is veilig en vertrouwd voor de consument, maar ook voor u als webwinkelier. Betalingen via ING Home'Pay worden 'real-time' verwerkt, wat betekent dat deze direct worden afgerond. Betalingen zijn direct zichtbaar in het transactieoverzicht van MultiSafepay Control. Zo kunt u snel overgaan tot levering van de bestelde producten. Betalingen via ING Home'Pay zijn daarnaast ook gegarandeerd, wat betekent dat de betaling niet kan worden teruggedraaid door de consument. MultiSafepay biedt daarnaast uitgebreide integratie-opties voor elke webshop. U kunt ING Home'Pay gemakkelijk en snel implementeren via één van onze gratis plugins, XML of de JSON API.

Voordelen ING Homepay

  • Direct afrekenen met ING Home’Pay
  • Bereik 2.5 miljoen Belgische ING consumenten
  • Snelle en veilige betaalmethode
  • Makkelijke integratie op uw webshop

 

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief