iDEAL

 

Snel en eenvoudig iDEAL in uw webshop

iDEAL aanbieden in uw webshop

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Uw klanten kunnen snel en veilig betalen in uw webshop via hun eigen vertrouwde bank. Bij MultiSafepay zit iDEAL standaard in uw betaalpakket. Vanzelfsprekend kunt u na de integratie meteen iDEAL als betaalmethode aanbieden. Met iDEAL in uw webshop bent u klaar voor de Nederlandse markt.

 

Bereik Nederlandse consumenten met iDEAL

iDEAL is de populairste betaalmethode van Nederland en is beschikbaar voor elke consument met een Nederlandse bankrekening. Ruim 10 miljoen consumenten maken gebruik van iDEAL. De betaalmethode iDEAL is beschikbaar in elk MultiSafepay-account. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van de overige betaalmethoden in uw account of aanvullende betaalmethoden aanvragen. Wij adviseren u graag over andere betaalmethoden voor uw webshop. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Integreer iDEAL gemakkelijk met onze integratie-opties

MultiSafepay biedt verschillende integratie-opties. Wij ontwikkelen bijvoorbeeld onze eigen plugins, waarmee u eenvoudig betaalmethoden zoals iDEAL kunt koppelen aan uw webshop. Daarnaast heeft u in sommige plugins de mogelijkheid om gebruik te maken van Direct iDEAL. Hiermee kunnen uw klanten direct hun bank selecteren in uw webshop, waarna zij naar de bankomgeving worden geleidt. Hierbij is tussenkomst van een betaalpagina van MultiSafepay niet nodig. De optie Direct iDEAL kunt u bijvoorbeeld instellen in de plugins Magento 1 en Magento 2. Betalingen die met iDEAL zijn verwerkt, zijn tevens gegarandeerde betalingen en worden direct verwerkt.

 

#1 betaalmethode van Nederland

  • 150 miljoen transacties per jaar
  • 10 miljoen consumenten
  • 10 banken, waaronder ING en Rabobank

Direct iDEAL aanvragen

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief