iDEAL

 

Snel en eenvoudig iDEAL in uw webshop

iDEAL aanbieden in uw webshop

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland onder de online shoppers. Minimaal 60% van de online transacties door Nederlandse consumenten wordt met deze betaalmethode uitgevoerd. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig. Met een iDEAL plugin is de betaalmethode eenvoudig voor webwinkels aan te sluiten. iDEAL is als populaire betaalmethode volledig geïntegreerd met de online bankomgevingen van de Nederlandse banken. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank, Handelsbanken, Moneyou en Van Lanschot Bankiers. Naast de betalingen die worden volbracht in webshops zien wij ook een trend buiten e-commerce toepassingen. Zo gebruikten goede doelen iDEAL om donaties te accepteren en online facturatie software om betalingen te ontvangen.

#1 betaalmethode van Nederland

  • 150 miljoen transacties per jaar
  • 10 miljoen consumenten
  • 10 banken, waaronder ING en Rabobank

Direct iDEAL aanvragen

Maak uw webshop compleet met iDEAL

MultiSafepay biedt verschillende integratie-opties. Wij ontwikkelen bijvoorbeeld onze eigen plugins, waarmee u eenvoudig betaalmethoden zoals iDEAL kunt koppelen aan uw webshop. Daarnaast heeft u in sommige plugins de mogelijkheid om gebruik te maken van Direct iDEAL. Hiermee kunnen uw klanten direct hun bank selecteren in uw webshop, waarna zij naar de bankomgeving worden geleidt. Hierbij is tussenkomst van een betaalpagina van MultiSafepay niet nodig. De optie Direct iDEAL kunt u bijvoorbeeld instellen in de plugins Magento 1 en Magento 2. Betalingen die met iDEAL zijn verwerkt, zijn tevens gegarandeerde betalingen en worden direct verwerkt.

 

 

Voordelen van iDEAL met MultiSafepay:

  • iDeal is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland
  • Klanten kunnen eenvoudig betalen via hun eigen bank, waaronder ABN, ING en Rabobank
  • De betaling is een gegarandeerde betaling en kan niet worden teruggedraaid
  • Een iDEAL plugin van MultiSafepay is eenvoudig te integreren
  • De kosten per transactie zijn relatief laag vergeleken met andere betaalmethoden
  • Eenvoudig refunden met één klik en in te lezen in uw boekhoudpakket

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief