Betaal na Ontvangst

Conversie verhogende betaalmethode voor uw webshop

Betaal na Ontvangst

Betaal na ontvangst is onze eigen betaalmethode die we aanbieden voor Nederlandse merchants. De betaalmethode is volledig ontwikkeld door MultiSafepay en wordt ondersteund door MultiFactor. De betaalmethode maakt het mogelijk voor online consumenten om pas te betalen wanneer de bestelling door hun is ontvangen. Betalen na ontvangst is een klantvriendelijke manier om vertrouwen op te bouwen bij uw online consumenten. Daarnaast verwerkt MultiSafepay uw betalingen in-huis, daardoor zijn uw betalingen gegarandeerd, zelfs wanneer de consument nog niet betaald heeft. De online consumenten zijn vrij om te kiezen wanneer zij de betaling willen voldoen, zolang het binnen de aangegeven betalingsperiode gebeurt. Daarbij neemt MultiSafepay volledige verantwoordelijkheid over de betaling en service; zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over betalingen.

Klantvriendelijke betalingen

  • Opgericht in 2013
  • Gegarandeerde betaalmethode
  • Consumenten betalen na ontvangst van hun producten

Andere soort gelijke betaalmethoden:

Maak uw checkout compleet met Betaal na Ontvangst

Betalen na ontvangst is de meest simpele vorm van online betalen, omdat er geen informatie of tijd nodig is om een bestelling te doen. Je online consumenten kunnen nu altijd een bestelling plaatsen, waar ze ook zijn, vanaf ieder apparaat. De Betaal na Ontvangst methode werkt uitstekend om de conversie van uw webshop te verhogen. Niet langer hoeven online consumenten te twijfelen, of tijd te steken in het voltooien van het hele bestelproces. Daarbij is Betaal na Ontvangst makkelijk toe te voegen aan uw webshop. Met een breed aanbod aan gratis plugins, helpt MultiSafepay u graag om uw webshop te optimaliseren.

Voordelen van Betaal na Ontvangst met MultiSafepay:

  • Gegarandeerde betalingen
  • MultiSafepay ontneemt u zorgen
  • Hogere conversie, meer online consumenten
  • Verzending zonder risico
  • Hogere omzet

Pay After Delivery - the whitepaper

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief