Betaal per Maand

gespreid betalen voor de consument

Betaal per Maand van Santander

In samenwerking met Santander presenteert MultiSafepay vol trots de nieuwste innovatie op het gebied van online betalen. Uw klanten kunnen gespreid betalen voor hun aankoop en er direct van genieten. En het mooiste is: als webwinkelier loopt u geen risico! Voor orders met een waarde vanaf 250 tot 1.000 EUR kunnen consumenten binnen enkele minuten veilig anoniem en een financiering afsluiten via Santander. Santander beoordeeld snel en volgens alle richtlijnen de lening en de consument kan hierbij zelf de aflosduur (vanaf 12 tot maximaal 72 maanden) bepalen, en is het mogelijk om op elk gewenst moment het verschuldigde bedrag vervroegd boetvrij af te lossen.

Maak uw webshop compleet met Betaal per Maand

Voor de webwinkelier is het voordeel wellicht nog groter, de consument heeft een financiering die bij zijn of haar persoonlijke situatie past en de webwinkelier is gegarandeerd van de betaling! Doordat de consument de optie heeft om in termijnen te betalen, is het ook mogelijk om direct een duurder product aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe laptop. Dit zorgt voor een hogere gemiddelde orderwaarde in de bestellingen. Daarnaast is het eenvoudig om nieuwe kopers te bereiken met klantvriendelijke betaalopties zoals Betaal per Maand.

Voordelen van Betaal per Maand met MultiSafepay:

  • Verhoog de gemiddelde orderwaarde in uw webshop
  • Uitbetaalgarantie binnen vijf werkdagen
  • 10-15% meer omzet in uw webshop
  • Consument heeft de optie om te betalen in termijnen
  • Consument kan zelf de aflosduur kiezen, vanaf 12 tot 72 maanden
  • Consument kan boetevrij vervroegd aflossen mogelijk

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief