Bankoverboeking

Betalingen ontvangen uit heel Europa

Bankoverboeking

Bankoverboeking, ook wel bekend als SEPA-overboeking, SEPA Credit Transfer of gewoon simpelweg overboeking, is een vertrouwde betaalmethode waarmee nationale als internationale consumenten graag mee betalen. De betaalmethode waarmee u als ondernemer direct een grote internationale klantgroep bereikt werkt simpel. De consumenten ontvangen de overboekingsgegevens per e-mail die u gemakkelijk in uw eigen stijl kunt opmaken. Na ontvangst van de e-mail met betaalinformatie kunnen klanten via internetbankieren het bedrag overboeken. Voor veel landen binnen en buiten Europa heeft MultiSafepay een eigen bankrekening. Dit zorgt ervoor dat uw klant in het bedrag kan overboeken naar een lokaal bankrekeningnummer.

 

Maak uw webshop compleet met Bankoverboeking

Het integreren van de betaalmethode Bankoverboeking gaat makkelijk. Bij MultiSafepay kunt u direct de betaalmethode aan uw webshop koppelen. Om u zo goed mogelijk te bedienen kunt u gebruik maken van onze gratis e-commerce plug-ins die feilloos aansluiten op uw webshop. De SEPA-overboeking werd door de Europese raad geïntroduceerd om het betaalverkeer in Europa te versimpelen. De overboekingen kunnen gemakkelijk online van de ene rekening overgemaakt worden op de andere rekening. Om de overboekingen nog meer te stroomlijnen wordt er in Europa gebruik gemaakt van uniforme bankrekeningnummers. De IBAN zorgt ervoor dat internationale betalingen sneller verwerkt worden. Tevens zorgt de IBAN ervoor dat er geen bijkomende kosten zijn.

Voordelen van bankoverboeking met MultiSafepay:

  • Veilig overboeken in heel Europa
  • Geen vertraging meer tijdens internationale overboekingen
  • Betalingen gegarandeerd
  • Makkelijk te integreren met onze gratis plugins
  • Internationale overboekingen, niet langer duur

The power of subscriptions

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief