Afterpay

klantvriendelijke betaalmethode voor uw webshop

Afterpay in uw webshop

Consumenten houden van achteraf betalen, dat is algemeen bekend. Het is immers de ultieme klantvriendelijke manier van betalen: consumenten krijgen de mogelijkheid om producten eerst te bekijken voordat ze afrekenen. Met AfterPay, de populairste achteraf betaalmethode van Nederland, kunnen Nederlandse consumenten in uw webshop direct een bestelling plaatsen en betalen zij achteraf voor hun ontvangen producten.

AfterPay is beschikbaar voor consumenten in Nederland en is niet alleen klantvriendelijk, maar zorgt ook voor een hogere conversie in uw webshop. Uit cijfers blijkt dat consumenten gemiddeld maar liefst 20 procent meer kopen dan dat ze zouden doen wanneer ze niet kunnen betalen via AfterPay. 

Afterpay, eerst zien, dan betalen.

  • Conversie verhogend
  • overname betaalrisico

Direct Afterpay aanvragen

Maak uw check-out compleet met AfterPay

Betalen met AfterPay werkt zeer eenvoudig. Een consument plaatst een bestelling in uw webshop. Hierna kunt u de bestelde producten leveren. Een paar dagen na ontvangst van de bestelling ontvangt uw klant per e-mail een factuur en kan hij/zij gemakkelijk afrekenen via iDEAL in de eigen online bankomgeving. Gaat een product retour? Consumenten betalen enkel voor de producten die ze houden. Uw klanten kunnen zelfs de AfterPay app downloaden, hiermee beschikken ze direct over een duidelijk en actueel betaaloverzicht. Heeft de consument een vraag of behoefte aan ondersteuning? Dan kan hij/zij direct eenvoudig contact opnemen met de supportafdeling van AfterPay.

Als webwinkelier loopt u geen risico wanneer u AfterPay aanbiedt. AfterPay biedt namelijk een uitbetaalgarantie. U krijgt dus hoe dan ook uw geld, ongeacht of de consument al heeft betaald of niet. 

De voordelen van AfterPay

  • conversie verhogend
  • overname betaalrisico
  • eenvoudige integratie
  • internationaal

Kosten en tarief voor uw webshop

De kosten van deze betaalmethode bestaat uit een vast bedrag per transactie en heeft geen variable kosten. Het tarief voor iDEAL is afhankelijk van de maandelijkse webshop omzet. 

Benieuwd naar de kosten voor uw webshop? 

Bereken direct uw tarief