Onze klanten

MultiSafepay ondersteunt duizenden webshops die gebruikmaken van onze gebruiksvriendelijke online betaaloplossingen en conversieverhogende tools. MultiSafepay biedt persoonlijke service: van aanmelding en implementatie tot accountbeheer, u kunt altijd op ons rekenen. Met MultiSafepay kunnen uw klanten wereldwijd veilig en gemakkelijk betalen met hun favoriete betaalmethoden. 

Niet voor niets stellen wij u daarom graag voor aan onze klanten. Elke webshop heeft andere behoeften, doelgroepen en ambities. Dankzij ons ruime aanbod aan betaalmethoden, conversieverhogende tools en uitgebreide integratie-opties kunnen wij de meest uiteenlopende webshops in Europa ondersteunen. En hier zijn wij heel trots op. Maak kennis met onze klanten en bekijk zelf hoe MultiSafepay ook voor uw webshop het verschil kan maken.

Supra Bazar

"De individuele aanpak die we hiervoor misten, hebben we nu continu dankzij de persoonlijke accountmanager. Dat maakt een wereld van verschil."

Bezoek

Fun

"Erg prettig dat MultiSafepay het mogelijk maakt om retourbetalingen, die nu eenmaal onvermijdelijk zijn in onze branche, te verwerken met één druk op de knop. Een gedeelte van de order retourneren of het gehele bedrag, het is slechts secondewerk."

Bezoek

Montreal Sport

"Het is opvallend hoe veel niet-afgehandelde winkelmandjes met Second Chance worden opgevist. Het heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze ambitie om naast de fysieke winkel een goed lopende webshop te hebben."

Bezoek