Betaaloplossingen voor elke branche

Online verzekeringen, online betaalgemak

Zorgeloos online verzekeringen aanbieden dankzij onze veilige en slimme oplossingen.

Om als verzekeraar een plekje te veroveren in het e-commercelandschap is al uitdagend genoeg. Wanneer u de stap online waagt om uw klanten ook online te bedienen, komt er veel op u af. Hoe zorgt u ervoor dat alles wettelijk klopt? Hoe zorgt u voor een technische koppeling die ook goed werkt? En hoe zorgt u voor tevreden klanten terwijl de consument almaar kritischer wordt? Bij MultiSafepay begrijpen wij welke uitdagingen komen kijken bij het aanbieden van online verzekeringen. En wij passen die kennis graag toe om u te helpen, samen met ervaren partners. Daarom werken wij samen met IT-bedrijf Verne, zodat u zelf ook verzekerd bent van de beste service en heldere oplossingen waar u wat aan heeft. 

Goed geholpen

Bij MultiSafepay kunt u rekenen op ondersteuning van onze ervaren technische medewerkers en overige supportdiensten. U krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die gespecialiseerd is in de online verzekeringsbranche. Zo kunt u rekenen op de beste zorg. 

Uw merk staat centraal

U kunt uw betaalpagina’s en e-mails eenvoudig zelf inrichten met kleurstellingen, lettertypen, en uiteraard uw eigen bedrijfslogo. Zo is de tussenkomst van MultiSafepay in uw betaalproces niet merkbaar voor uw klanten. Op deze manier geeft u klanten een vertrouwd gevoel en krijgt uw eigen bedrijf altijd de aandacht.

Betaalmethoden

MultiSafepay heeft een groot aanbod aan betaalmethoden, waaronder ook iDEAL en creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express. Dit zijn de perfecte betaaloplossingen voor online verzekeraars. Hierbij kunt u rekenen op de stabiliteit en de optimale beveiligingsmaatregelen die zijn toegepast op onze betaalpagina’s

Zorgeloos ondernemen voor online verzekeraars

  • iDEAL
  • Creditcards
  • PayPal
Betaalmethode Gebied
iDEAL logo iDEAL Nederland
betaal na ontvangst Betaal na Ontvangst Nederland
Maestro logo Maestro Europa
VISA logo Visa Wereld
mastercard logo MasterCard Wereld

Alle betaalmethoden

Wanneer je bedenkt hoe gestroomlijnd de processen nu zijn, kun je je nog nauwelijks voorstellen dat we vroeger vrijwel de hele dag bezig waren met administratieve handelingen. Deze tijd is gereduceerd naar een uurtje, waardoor we de rest van de dag kunnen besteden aan het uitbouwen van StudentsInsured.

studentsinsured.com

Klik op de logo's en lees het verhaal van StudentsInsured & Verne 

 

partners