Betaaloplossingen voor elke branche

Betaaloplossingen voor fashion e-tailers

Haal meer uit uw webshop met onze conversie verhoogde oplossingen
en het ruime aanbod in betaalmogelijkheden.

MultiSafepay is de specialist in het faciliteren van online betalingen voor de fashionbranche. Wij beschikken over diverse betaaloplossingen die de conversie in uw webshop doen stijgen. Heeft u veel afgebroken betalingen in uw webshop? Dan kunt u Second Chance inschakelen, waarmee uw klanten alsnog hun bestelling kunnen afronden. Ervaart u dat men eerst het product thuis wil bekijken en dan pas betalen? Ook dan kunnen we u helpen met een ruim aanbod aan achteraf betaaloplossingen.

Giftcards

Voeg giftcards toe die passen bij uw assortiment, zoals de Fashioncheque, de VVV-Bon en meer. Zo trekt u moeiteloos nieuwe Nederlandse shoppers naar uw webshop.

Betaal na Ontvangst

De beste service voor uw klanten zonder gedoe. Met Betaal na Ontvangst betalen uw Nederlandse klanten achteraf voor hun producten, terwijl MultiFactor de debiteurenadministratie voor u regelt.

Second Chance

Schakel Second Chance in via uw account en zie direct de conversie stijgen in uw webshop, zonder dat u hiervoor extra handelingen hoeft uit te voeren.

 

De perfecte betaalmethoden voor uw fashion store.

  • Bancontact
  • Creditcards
  • Achteraf betalen
Betaalmethode Gebied
 Bancontact België
betaal na ontvangst Betaal na Ontvangst Nederland
Maestro logo Maestro Europa
VISA logo Visa Global
 MasterCard Global

Alle betaalmethoden

Het is opvallend hoeveel niet-afgehandelde winkelmandjes met Second Chance worden opgevist. Vergeleken met de cijfers van een jaar eerder hadden we een omzetstijging van 162 procent. Second Chance heeft hierbij een belangrijke bijdrage geleverd.

Montreal-sport.be

 

We have the best clients & partners

partners