MultiSafepay is the top Payment Services Provider 2021 as named by Emerce 100! Read more

samenwerking MSP / Divoza / Vicus

12/13/2016

Vicus E-Business Solutions is gespecialiseerd in o.a. e-commerce. Voor het familiebedrijf Divoza Horseworld hebben zij de implementatie van de Magento webshop verzorgd met MultiSafepay als betaalprovider. Wij vroegen aan Mark van der Geijs van Vicus en aan Nick Geersing van Divoza naar de onderlinge samenwerking en de samenwerking met MultiSafepay.

 

Wanneer je als partner klanten koppelt aan een betaalplatform, is het belangrijkste dat de technische koppeling goed werkt en dat de implementatie zo efficiënt mogelijk verloopt. Divoza Horseworld is sinds juni 2016 met hun Magento-webshop gekoppeld aan het betaalplatform van MultiSafepay met de door MultiSafepay ontwikkelde plugin voor Magento. Volgens Nick Geersing van Divoza Horseworld was het voornaamste doel om de online winkelervaring van hun klanten te verbeteren. "Wij wilden graag meer betaalmethoden aan kunnen bieden, de ervaring op mobiele apparaten moest verbeterd worden en pay-per-mail moest ook mogelijk zijn. MultiSafepay kon aan deze wensen voldoen," aldus Geersing.

Voor de implementatie werd Vicus E-Business Solutions in de arm genomen. Vicus een expert op het gebied van implementatie en integratie van CRM (Customer Relationship Management) en e-commerce oplossingen. Als sinds 2005 zijn MultiSafepay en Vicus partners. Vicus heeft het implementatieproces voor Divoza geregeld: "Vicus heeft de MultiSafepay plugin geïnstalleerd en dit samen met MultiSafepay ingesteld. Extra betaalmethoden toevoegen, zoals American Express en de fashioncheque, was ook een fluitje van een cent", vertelt Geersing.

Vicus kan goed schakelen met MultiSafepay en is hier dan ook tevreden over: "MultiSafepay levert zeer snel support en neemt verantwoordelijkheid voor de technische werking van de koppelingen. Daarnaast leveren ze kant-en-klare oplossingen, in tegenstelling tot andere providers die bij ons komen om wat te laten bouwen," zegt Mark van der Geijs van Vicus.

Divoza is een familiebedrijf en is ooit opgericht door de grootvader van de huidige eigenaar. Tegenwoordig heeft Divoza vijf filialen in Nederland en een webshop. Via de webshop verkopen zij artikelen op het gebied van ruitersport aan klanten over de hele wereld. Met MultiSafepay kunnen zij meer betaalgemak bieden en een betere winkelervaring op mobiel. Maar ook zien zij met MultiSafepay een verbetering in de gebruikerservaring voor henzelf: "De back-office van MultiSafepay is zeer gebruiksvriendelijk. We hebben ook goed contact met MultiSafepay, ze staan open voor vernieuwing en passen dit ook toe", zo geeft Geersing aan. Met de goede uitvoering van de implementatie door Vicus en de uitgebreide betaaloplossingen van MultiSafepay kan Divoza efficiënter ondernemen en de online winkelervaring van hun klanten verbeteren.

Wilt u weten wat mogelijk is met uw webshop? Neem contact met ons op.