MultiSafepay is the top Payment Services Provider 2021 as named by Emerce 100! Read more

België: KBC, Belfius en ING Home'Pay nu ook via MultiSafepay

05/01/2017

Betaalprovider MultiSafepay heeft onlangs haar dienstenpakket uitgebreid met betaalproducten van maar liefst drie grote Belgische banken: KBC, Belfius en ING Home'Pay. 

De Belgische e-commerce markt blijft hard groeien met 22% in 2016 en consumenten verwachten een compleet, veilig en vertrouwd aanbod van betaalmethoden. Sinds 2016 is MultiSafepay ook acquirer van Bancontact; dit houdt in dat de Payment Service Provider in staat is om de populaire betaalmethode te leveren zonder tussenkomst van andere partijen. Hierdoor hebben Belgische merchants nog maar één aanspreekpunt, namelijk MultiSafepay. Door ook in Europa de meest gebruikte lokale betaalmethoden aan te bieden, kan MultiSafepay Belgische webshops in hun buitenlandse groei ondersteunen. 

Bart Sprietsma, Manager Products bij MultiSafepay, is erg enthousiast over de nieuwe samenwerkingen. "In de afgelopen vijf jaar zijn we erin geslaagd om een goede relatie op te bouwen met diverse gerenommeerde Belgische banken. Het aanbieden van de eigen betaalknoppen van KBC, Belfius en ING was dan ook een logische stap, vooral omdat de Belgische consument nog steeds graag betaalt via zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Door deze betaalknoppen op te nemen in ons aanbod kunnen onze merchants dan ook het vertrouwen van de consument in hun shop vergroten. Zo dragen deze betaalknoppen bij tot een optimale conversie. Momenteel lopen er verschillende pilots, medio mei 2017 zullen de nieuwe betaalmethoden voor alle klanten beschikbaar zijn.”

Een belangrijke reden voor het grote succes van MultiSafepay is dat het betaalplatform en de gratis plug-ins volledig in eigen beheer ontwikkeld worden. Hierdoor garandeert de provider een naadloze integratie met de webshop. Als pionier op het gebied van online betalen lukt het MultiSafepay als geen ander om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce.