MultiSafepay is the top Payment Services Provider 2021 as named by Emerce 100! Read more

The Musthaves

 

In 2013 startte TheMusthaves met de online verkoop van eigentijdse kleding. Na enkele weken groeide het aantal online verkopen in rap tempo. TheMusthaves.nl biedt online de meest uitgebreide en eigentijdse kleding, accessoires en schoenen. Wekelijks worden talloze nieuwe fashion items toegevoegd aan de online collectie. Met een klantenkring in heel de Benelux is TheMusthaves binnen korte tijd een van de best verkopende webshops geworden in de fashion branche.

 

Conversieverhogende tools

 

TheMusthaves maakt gebruik van de conversieverhogende mogelijkheden van MultiSafepay. Het accepteren van de Cadeaukaart fashioncheque en de Second Chance-functie zijn waardevolle middelen om extra potentiële klanten te bereiken en om afgebroken betalingen alsnog te laten slagen.

Fashioncheques worden veel geschonken aan echte Fashionista’s. Daarom is het een Must dat deze dames de fashioncheque kunnen inleveren bij TheMusthaves. Hierdoor ontvangen we zowel nieuwe klanten als bestaande klanten die graag hun fashioncheque bij ons willen inleveren.

 

Steven de Boer, Shopmanager TheMusthaves.nl

Fashioncheque voor Fashionista's

 

TheMusthaves accepteert via MultiSafepay de fashioncheque in de webshop. Met de fashioncheque bereikt TheMusthaves een grote groep fashion minded online shoppers. Zo trekt de fashioncheque precies de juiste doelgroep naar de webshop en biedt het dé geschikte mogelijkheid voor upsell. Het restbedrag kan dan via een gewenste betaalmethode makkelijk via MultiSafepay worden betaald.

Toekomstige expansie met MultiSafepay

 

Sinds 2013 is TheMusthaves klant bij MultiSafepay. Naast een Nederlandse site ligt de focus op het aanbieden van de webshop in meerdere talen. De toekomstplannen zijn ambitieus en zijn gericht op de online verkoop in meerdere landen binnen Europa. MultiSafepay biedt TheMusthaves alle ondersteuning om internationale uitbreiding te realiseren.


www.themusthaves.nl

Wij ervaren de Second Chance tool als zeer positief. Dit zorgt ervoor dat de klant de bestelling alsnog kan afronden.

 

Steven de Boer, Shopmanager TheMusthaves.nl