MultiSafepay is the top Payment Services Provider 2021 as named by Emerce 100! Read more

Je switcht niet snel meer van payment provider. Het is daarom belangrijk dat je bij de start voor een stabiele partner kiest met de juiste diensten. MultiSafepay is dat!

 

Jesse Smit, CEO Freshcotton BV

Binnen twee jaar verkopen wij net zo veel mobiel als via de desktop. Mobiele traffic is nu al hoger en nog vaak oriënterend, maar dit gaat veranderen.

 

Jesse Smit, CEO Freshcotton BV

M-commerce minded

Met de stijgende verkopen van mobiele apparaten, kwam er ook een verschuiving van online aankopen naar steeds meer mobiele aankopen in de markt. Ook Freshcotton investeerde in een voor mobiel geoptimaliseerde website. De behoefte aan een mobiele checkout die hier op aansloot was groot. Met de mobile responsive betaalpagina’s van MultiSafepay is betalen op smartphone en tablet net zo makkelijk als op een pc of laptop. Door de responsieve technologie passen de betaalschermen zich automatisch aan op de verschillende formaten van de devices. Tussen 20-25%% van de online aankopen van Freshcotton verlopen via een mobiel apparaat. Een frictieloze mobiele betaalervaring is een must voor de conversie van Freshcotton.

Toekomstige internationalisering met MultiSafepay

Sinds 2012 is Freshcotton klant bij MultiSafepay. Freshcotton onderscheidt zich in binnen- en buitenland door altijd de nieuwste en coolste merken te hebben. De groei komt voornamelijk uit Nederland zelf. Met een Engelstalige website en de toevoeging van continu nieuwe lokale betaalmethoden richt Freshcotton zich met MultiSafepay ook makkelijk op de rest van Europa.


logo freshcottonwww.freshcotton.com